Manelistul Tzancă Uraganul, amenințat cu pușcăria după ce ar fi bătut-o iar pe Lambada la cerere

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 07.01.2021 - 09:46
Tzancă Uraganul, pe vremea când se înțelegea bine cu Reea și Tina Foto: captură Youtube

Manelistul este acuzat din nou că și-ar fi bătut soția, însă autoritățile nu par să intervină în vreun fel. Imaginile cu Lambada bătută au fost făcute publice pe Instagram, de vloggerițele Tina și Reea, alături de care Tzancă scosese și o piesă.

SHARE

Cele două femei au făcut totul public și au spus că „la cerere”, Lambada a fost bătută, iar mai apoi filmată de manelist, care a trimis imaginile către amantă.

„Bă, pregătește-te, că nu glumesc! Ți-ai bătut nevasta acum trei săptămâni. Te mănâncă pușcăria”, au scris cele două vloggerițe.

Citește și

Manelistul Tzancă Uraganu, bătut crunt de un interlop. Guță și Florin Salam au pățit-o și ei

Tina și Reea au vorbit despre acest incident pe o reţea de socializare. Ele au spus că amanta lui Tzancă, Mădălina Miu, i-ar fi cerut manelistului să își bată soția, aceasta fiind una dintre condițiile de împăcare.

Cele două femei au făcut totul public și au spus că „la cerere”, Lambada a fost bătută, iar mai apoi filmată de manelist, care a trimis imaginile către amantă, ca dovadă că a respectat condițiile pentru împăcare.

"Lambada ne-a sunat aseară și îi era frică de el! Ne ruga să nu postăm nimic ca să nu o bată și azi face live(amenințată de el) și ne înjură", au mai scris Tina și Reea pe Instagram.

Citește și

Vaccinul care ar crea imunitate pentru 17 ani la COVID este deja în studii clinice în Germania

În urmă cu o lună, un alt episod violent avându-l protagonist pe Tzancă Urganaul a fost făcut public. Atunci au apărut câteva imagini cu Lambada desfigurată și s-a spus că femeia a fost bătută de către soț, Atunci, Tzancă a spus că "sunt niște poze mai vechi care au fost din motive personale, de cel puțin un an de zile".

Nu am știu ce este cu aceste satane

Tzancă Uraganul făcut și el un live pe Instagram în le-a adresat cuvinte jignitoare celor două vloggerițe:

„Mii de scuze, chiar nu am știut ce este cu aceste două satane, Reea și Tina când toată lumea îmi zicea. Am văzut acum recent ce poate capul lor. Eu mă oferisem să le ajută că na, dar ceea ce am văzut am rămas….”

Până acum, autoritățile nu au luat nicio măsură, deși există imagini pe rețelele de socializare cu Lambada, soția lui Tzancă, cu ochii învinețiți. 

Citește și

INTERCEPTĂRI Șefii Duduienilor, supărați pe maneliști: Îi tai limba lu' Salam, să moară copiii mei

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reea&Tina (@reeasitinaofficial2)

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.