VIDEO Încă o bătaie într-un club din Mamaia devenit cunoscut pentru încăierările cu interlopi

DE Adrian Costin | Actualizat: 17.08.2022 - 08:50

Mai mulți tineri, împărțiți în două grupuri, au început să-și împartă pumni și picioare. În încăierare au fost cuprinse, la un moment dat, și fete. În același club, acum două luni, membri ai clanului Chira l-au atacat cu bâte și macete pe un fost concurent la Puterea Dragostei.

SHARE

Citește și: O familie din Timișoara a plecat în Lefkada cu mașina electrică: A făcut 19 ore, cu „noroc”

Încă un scandal a avut loc în clubul Breeze din stațiunea Mamaia, după ce acum două luni, tot acolo, Bogdan Mocanu, fost concurent la Puterea Dragostei, a fost atacat cu bâte și macete de membri ai clanului Chira.

Citește și: Interlopul Oiță, căutat după ce a angajat un asasin să-i ucidă partenerul, s-a predat în Italia

După cum se poate observa și în imagini, un scandal imens s-a iscat. Mai mulți tineri, împărțiți în două grupuri, au început să-și împartă pumni și picioare. În "vârtejul" din club au fost cuprinse, la un moment dat, și fete. Au intervenit agenții de pază pentru aplanarea conflictului, conform replicaonline.ro.

Citește și: VIDEO Mamaia interlopilor: Clanul Chira, bătaie cu macete, "Eminescu" și "Tancu", tentativă de omor | Newsweek Romania

Se pare că la Poliție nu a fost înregistrată nici o sesizare.

Citește și: VIDEO Chioru, Rogojină și Marian au furat un seif cu 300.000 de euro de la un arbitru de câini

Sesizare din oficiu

"În urma apariției în spațiul public a unor imagini în care mai multe persoane sunt implicate într-un conflict fizic, vă comunicăm faptul că polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt, a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și identificarea persoanelor implicate. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Menționăm faptul că, până la acest moment, nu a fost depusă nicio plângere", potrivit reprezentanților IPJ Constanța.

Costel Argint și Rafael Chira l-au atacat pe Bogdan Mocanu în același club

Acum două luni, tot în clubul Breeze, victima scandalului a fost cântărețul Bogdan Mocanu. El susţine că a intrat în Breeze pentru a-şi saluta nişte prietene şi că ele erau la masă cu alţi bărbaţi, care s-au enervat şi l-au atacat. Cântăreţul susţine că agresorii trebuie să plătească pentru că l-ar fi putut omorî, întrucât au încercat să-l lovească şi în zona gâtului.

Abia ar fi reuşit să scape, spune el, cu ajutorul intervenţiei agenţilor de pază. Nu înţelege de ce s-a întâmplat aşa ceva, pentru că el nu ar fi făcut decât să salute, însă el consideră că nu este vorba doar despre un conflict spontan şi încearcă să afle care a fost, de fapt, problema.

Oamenii legii au declanșat cercetările, având loc și percheziții. Este vorba de Victor Barbu, un temut cuțitar, cunoscut pentru conflictele cu clanul Duduianu, Costel Argint și Cristian Rafael Chira, din clanul Chira, care au fost trimiși în judecată.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te