VIDEO Chioru, Rogojină și Marian au furat un seif cu 300.000 de euro de la un arbitru de câini

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 29.07.2022 - 08:49
Chioru, Rogojină și Marian au furat un seif cu 300.000 de euro Foto: captură Facebook

Treihoți recidiviști au furat un seif cu 300.000 de euro dintr-o casă din București după ce au observat timp de mai multe zile care este programul celor care locuiau acolo.

SHARE

Corvin Coriolan Ciaclan, zis Chioru, Manciu Marian, zis Rogojină, și Gheorghe Marian au mers la pont și au reușit să fure un seif cu 300.000 de euro dintr-o casă din București unde locuiește un arbitru internațional de câini. 

Citește și: Cum a corupt-o interlopul oltean Rechinu pe frumoasa politiciană Laura Fernández

Pe data de 18 iunie, Secţia 4 Poliţie a fost sesizată, prin 112, de o persoană cu privire la faptul că dintr-o locuinţă din Sectorul 1 a fost sustras un seif ce conţinea aproximativ 300.000 de euro.

Citește și: Interlopul Șoarecu, lăsat lat în cimitir de trei bărbați cu cagule

Cazul a fost preluat de poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, iar în urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate s-a stabilit că fapta ar fi fost comisă de cei trei hoți recidiviști.

O lună mai tîrziu, la 26 iulie, în urma efectuării a 10 percheziţii domiciliare în București și Ialomița, hoții au fost reținuți și  au fost identificate şi ridicate mai multe probe şi mijloace de probă, printre care sume de bani, a căror provenienţă nu a putut fi justificată, precum şi două autoturisme.

Corvin Coriolan Ciaclan, zis Chioru, Manciu Marian, zis Rogojină, și Gheorghe Marian au fost arestați preventiv pentru 30 de zile prin decizia Judecătoriei Sectorului 1 din București. 

„Ocean’s eleven- varianta românească
Mai și glumim, dar credem că, astăzi dimineață, cei care au fost treziți din somn nu au râs – 10 percheziții domiciliare, într-un dosar de furt calificat.

Trei bărbați sunt bănuiți că ar fi sustras un seif ce conținea aproximativ 300.000 de euro.
– Bărbații reținuți? – ✅check
– Mare parte din prejudiciu, recuperat? – ✅check
P.S.: Doar scenariile de film au un final fericit…pentru răufăcători”, se arată într-o postare pe pagina oficială de Facebook a Poliției Capitalei.

 

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.