VIDEO Bătaie în plină stradă, cu pumni, picioare, bâte și cuțite, între zeci de săteni din Socond

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 09.08.2023 - 12:14
Bătaie în plină stradă, cu pumni, picioare, bâte și cuțite, între zeci de săteni din Socond - Foto: presasm.ro

Zeci de săteni din Socond, județul Satu Mare, s-au luat la bătaie în plină stradă, ziua, în amiaza, mare, cu pumni, picioare, bâte și cuțite. Poliția a reținut patru bărbați.

SHARE

La data de 8 august a.c., în jurul orei 12.30, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre faptul că, în localitatea Socond, ar fi izbucnit un scandal între mai multe persoane.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că 7 bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 47 de ani, și-au aplicat reciproc mai multe lovituri cu diverse obiecte contondente, doi dintre aceștia fiind transportați la Spitalul Județean Satu Mare – Unitatea de Primire Urgențe.

Citește și: FOTO Un microbuz cu români s-a înfipt într-un parapet pe M5 în Ungaria: Un mort, mai mulți răniți

De asemenea, o parte dintre bărbați ar fi pătruns fără drept în curtea imobilului în care domiciliază celelalte persoane, unde ar fi distrus un autoturism, rezultând un prejudiciu de aproximativ 300 de lei.

Față de patru bărbați, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încăierare, violare de domiciliu și distrugere.

De la ce a început bătaia de la Socond

Potrivit martorilor, un copil ar fi mers să ia apă de la o cișmea stradală. Un bărbat ar fi avut un schimb de replici cu minorul, după care l-ar fi lovit. În apărarea copilului a sărit tatăl său, care l-a întrebat pe agresor de ce l-a lovit.

A urmat o bătaie în toată regula după ce și tatăl copilului a fost lovit, la rândul său. În urma strigătelor s-au alertat mai multe persoane, din familia agresorului, care s-au deplasat către domiciliul victimei, iar după un schimb de replici a început o nouă bătaie.

Citește și: Decizia populistă a Guvernului Italiei de a impozita cu 40% profiturile băncilor prăbușește bursele

”A mers copilul lu fratelui meu după apa la pompă, l-a injurat și la bătut pe copil, și fratele meu, tata copilului, care a mers și i-a zis cu frumosul de ce i-a bătut copilul. L-a înjurat fiindcă nu îi dă el de mâncare, iar ăla l-a bătut pe fratele meu și din asta a început totul. Omul s-a enervat și și-a sunat toată gașca și au mers peste ei, în casă”, a spus unul dintre martori, relatează presasm.ro.

Au fost răniți atât tatăl, mama, unchiul și bunica minorului, care au suferit multiple contuzii și aparent plăgi tăiate.

Din câte se pare, pe lângă pumni și picioare, în altercație s-au folosit și obiecte contondente și, aparent, cuțite. 

A intervenit într-un final și Poliția, dar unii dintre agresori ar fi dispărut, fiind căutați pentru a fi audiați.

În urma scandalului au fost depuse mai multe plângeri penale.

URMĂREŞTE-NE PE GOOGLE NEWS

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te