Lindon Duduianu a chemat live poliția să-l aștepte la Otopeni. Anaser Duduianu face live-uri în SUA

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 27.01.2022 - 11:22
Lindon Duduianu a chemat live poliția să-l aștepte la Otopeni. Anaser Duduianu face live-uri în SUA Foto: Facebook

Intrelopul Ștefan Duduianu, zis Lindon, urmărit general de un an și jumătate, a făcut un live pe aeroportul din Birmingham în care a chemat polițiștii să-l aștepte la Otopeni. În schimb, fratele său, Anaser Duduianu e liber și face live-uri sfidătoare.

SHARE

Florin Duduianu, zis Anaser, și Ștefan Duduianu, zis Lindon, au fost dați în urmărire internațională de Poliția Română încă din luna august a anului 2020. Cu toate că nu au fost liniștiți nici acolo, poliția engleză habar nu avea de ei, conform Newsweek. De altfel, Lindon și-a cumpărat bilete de avion și a făcut check-in-ul în Anglia fără nicio problemă.

Citește și: Fiul patronului unei firme de pază, înjunghiat în cap de fiul unui interlop dezvoltator imobiliar

Până la urmă, Ștefan Duduianu s-a hotărât el singur să se predea, așa că a luat avionul către București, iar în timp ce era în aeroport a făcut un live în care a solicitat polițiștilor să îl aștepte la Otopeni. Interlopul spune că este în Anglia dinainte de a fi dat în urmărire și că vine în țară ca să demonstreze că este nevinovat și să restabilească adevărul.

Citește și: Grațian și Ciprian Pian rămân închiși, la un an și 5 luni de când au vrut să-l răzbune pe Emi Pian

Pe numele fraților Lindon și Anaser Duduianu este emis un mandat de arestare în dosarul în care Florin Salam și alți maneliști au reclamat că au fost șantajați și tălhăriți de membrii clanului Duduianu.

Lindon, live de arestare, Anaser, live de șmecherie

Dacă Lindon s-a predat, Anaser Duduianu face live după live pe TiKTok acolo unde are foarte mulți urmăritori, conform Newsweek. 

@anaserduduianu 🔞PENTRU TOȚI PRĂDUITORII ĂȘTIA🔞. CARE SE DEFINESC SMECHERI🚮‼️‼️‼️#foryou #romania ♬ sunet original - Anaser Duduianu

"Aș avea un anunț pentru tot ce înseamnă planeta asta, Terra. Și jur pă familia mea că vreau să declar în premieră ceea ce vă spun acum. 

Citește și: Cum a reușit un român să ajungă polițist sub acoperire la New York

Eu Anaser Duduianu, din momentul de față, ce crezi? Nu mai vreau să fiu șmecher niciodată. Poate vă întrebați cu toții de ce nu mai vreau eu să fiu șmecher. Dacă în zilele noastre tot ce înseamnă fraier posibil existent a devenit șmecher?

Și ca să fii șemecher în zilele noastre mai exact, an 21, secolul 21, mileniul trei, trebuie să colaborezi cu poliția, și ce înseamnă mai pă definiția asta concretă, mai pă înțelesul nostru, asta, între ghilimele șmecherie. Trebuie să fii prieten cu poliția Capitalei, DIICOT, DNA. Mai dați-vă în p... mea de șmecheri, să mă p... pe voi dă râsuri.", a spus pe 14 noiembrie Anaser Duduianu pe TikTok, iar clipul are peste 1,2 milioane de vizualizări. 

Poliția britanică habar nu avea de Lindon și Anaser Duduianu

Cei doi se aflau în Anglia, la Birmingham, încă din primăvara lui 2020, înainte de a fi dați în urmărire, așa cum apare într-o fotografie postată pe Facebook. Familia îi trimisese acolo tocmai ca să nu mai intre în vreo încurcătură în țară.  Însă nici acolo nu s-au potolit.

În noaptea de 25 spre 26 septembrie 2020, în orașul englez Birmingham au avut loc o serie de incidente în care au fost implicați interlopi români, inclusiv Anaser.

Newsweek România a solicitat Departamentului de Poliție West Midlands, în a cărei jurisdicție este și orașul Brimigham, informații despre cei doi fugari.

Polițiștii britanici ne-au răspuns că nu au nicio informație despre Florin și Ștefan Duduianu.

Drept dovadă, Lindon Duduianu și-a luat bilete de avion și s-a îmbarcat liniștit. 

Recent, conform unor surse din anturajul fugarului, Anaser ar fi părăsit, în cele din urmă, teritoriul Marii Britanii și ar fi reușit să ajungă în SUA. Acesta ar fi obținut un set de acte cu ajutorul cărora a reușit să ajungă în Mexic, la Cancun.

De aici, ar fi fost preluat de niște călăuze care l-ar fi trecut granița, în Statele Unite ale Americii, unde există mai multe grupări interlope românești specializate în comiterea de infracțiuni cu carduri bancare clonate, înșelăciuni cu aur fals, dar și exploatarea unor grupuri de cerșetori.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te