Un marocan, student la Medicină, și prietena lui, uciși la Iași

DE Elena Andrei | 11.12.2021 - 17:36
Un marocan, student la Medicină, și prietena lui, uciși la Iași

Mai multe persoane au fost duse la audieri sâmbătă , fiind suspectate că ar fi ucis doi tineri, un student la Medicină, de origine marocană, şi pe prietena acestuia, româncă, dubla crimă având loc într-o vilă din municipiu.

SHARE

Mihaela Apostol, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, afirmă că tânărul de origine marocană urma să plece cu avionul vineri la Bruxelles, dar că nu a mai ajuns la destinaţie, moment în care Poliţia a fost sesizată în legătură cu dispariţia acestuia, potrivit news.ro.

Totodată, procurorii au început urmărirea penală in rem în acest caz, pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat.

Citește și

Doi italieni, condamnați în cazul bicicletelor lotului Italiei furate și aduse în România

Bărbat reţinut după ce câinii săi au muşcat o persoană. Victima are nevoie de 12 zile de îngrijiri

 

„În cursul nopţii de 10 spre 11 decembrie procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi a fost informat că într-un imobil din municipiul Iaşi au fost găsite două cadavre. S-a dispus începerea urmăririi penale în rem sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat. S-a stabilit că persoana decedată de sex masculin, de 25 de ani, cetăţean marocan era student la UMF Iaşi, iar persoana decedată de sex feminin, în vârstă de 23 de ani era prietena primului. Descoperirea a fost făcută de organele de poliţie care au fost informate cu privire la posibila dispariţie a tânărului student, care în cursul zilei de 10 decembrie ar fi trebuit să ajungă cu avionul la Bruxelles. Cadavrele prezentau urme de violenţă, iar în imobil s-au identificat urme de ardere. Cercetările continuă pentru identificarea autorilor faptei pentru care s-a dispus începerea urmăririi penale", a declarat sâmbătă prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, Mihaela Apostol.

Principalii suspecți în cazul crimei duble de la Iași sunt doi tineri de origine marocană, studenți la Universitatea Tehnică Tudor Vladimirescu. Aceștia au fost duși la audieri.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.