Un interlop român l-a transformat pe gardianul care îl păzea în propriul angajat. Apoi, l-a turnat

DE Octavia Constantinescu | 09.12.2023 - 20:32
Un interlop român l-a transformat pe gardianul care îl păzea în propriul angajat. Apoi, l-a turnat - Foto: Arhive / imagine cu caracter ilustrativ

Un interlop român l-a transformat pe gardianul care îl păzea în propriul angajat. Apoi, l-a turnat la poliție. Deși a fost eliberat din închisoare, polițistul se pare că îi tot cerea bani.

SHARE

Un interlop român l-a transformat pe gardianul care îl păzea în propriul angajat. Apoi, l-a turnat la poliție. Deși a fost eliberat din închisoare, polițistul se pare că îi tot cerea bani.

Interlopul care a corupt un polițist

Unul dintre cei mai periculoşi şi bogaţi interlopi din România l-a transformat în servitor pe poliţistul care îl păzea în arest. L-a cumpărat cu 10.000 de euro şi a dus o viaţă de huzur după gratii.

Ajunsese chiar să mute arestaţii în celule după cum avea chef. Nimeni nu ar fi aflat povestea, dacă agentul nu ar fi continuat să îi ceară bani şi după ce individul a fost eliberat. Revoltat, interlopul l-a denunţat. 

Citește și: Interlopul Vanghele fura găini cu soția Străina și amanta. Prinși cu 30 de păsări și-un ied

Eduard Ivan, zis Edy Power, a ajuns în arestul Poliţiei Capitalei anul trecut, pentru acuzaţii extrem de grave. Proxenetism, trafic de persoane, pornografie infantilă.

Procurorii spun că, pentru a-şi uşura viaţa, a transformat, practic, un gardian în angajatul lui. În şase luni l-ar fi mituit pe subofiţer cu 9.200 de euro.

În schimbul banilor, poliţistul i-a asigurat interlopului condiţii de hotel cât timp a stat închis: mâncare şi băutură la discreţie, învoire să plece ocazional din arest, fără să completeze actele necesare, ba chiar l-a pontat suplimentar pentru munca efectuată. Mai mult, a mutat alţi deţinuţi din celule, în funcţie de preferinţele celui arestat.

Acum două luni, interlopul a fost mutat în arest la domiciliu. De acolo a făcut un denunţ - reclama că poliţistul vine acasă la el şi îi cere în bani în contul favorurile din trecut.

Polițistul dat în flagrant de interlop

Interlopul Edy Power a fost săltat de mascaţi după ce procurorii au descoperit că el controla o reţea de prostituate românce în Marea Britanie. Printre ele erau şi minore şantajate cu imagini compromiţătoare.

Afacerea i-ar fi adus venituri de 3 milioane de euro. În urma percheziţiilor, anchetatorii au confiscat trei maşini de 350.000 de euro, un ceas de lux, o mulţime de bani şi arme. De asemenea, au pus sechestru pe o vilă, două apartamente şi un spațiu comercial în valoare de un milion de euro.

Citește și: Interlopul cu brațele amputate: Jur că mă răzbun cu mâna mea! Medicii încearcă să-i replanteze una

Pentru că l-a denunţat pe gardianul care îl făcuse şeful arestului în schimbul mitei, interlopul are şansa unei sentinţă reduse, dacă va fi găsit vinovat. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te