Un cadru MApN și-a obligat fosta iubită să bea coniac și apoi a dus-o în toaletă unde a pozat-o

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 03.01.2023 - 11:43
Foto: INQUAM Photos/ Cornel Putan

Daniel Mihai Vlădoi, un cadru MAPN în rezervă, a fost acuzat că și-a obligat fosta iubită să consume 150 ml coniac, după care a forțat-o să se deplaseze la toaleta unei săli de jocuri unde a abuzat-o și i-a făcut poze.

SHARE

Magistrații din cadrul Judecătoriei Mangalia au decis condamnarea lui Daniel Mihai Vlădoi la 5 ani și 6 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de viol, lipsire de libertate în mod ilegal și lovire și alte violențe. Sentința a fost dată pe 29 decembrie 2022 și nu este definitivă.

Potrivit rechizitoriului, Daniel Mihai Vlădoi, un  cadru MAPN în rezervă, s-a deplasat la o sală de pariuri din  Pecineaga unde lucra ca supraveghetor fosta sa iubită.

Citește și:  Boxerul Păun, lider al Cocalarilor, care a ucis în bătaie un rival în fața Parchetului, pedepsit

Și-a obligat fosta iubită să bea, apoi a dus-o în toaleta unei săli de jocuri

S-a reținut că, în această împrejurare, profitând de faptul că persoana vătămată a rămas singură în sala de pariuri, inculpatul a obligat-o să consume aproximativ 150 ml. coniac, după care i-a cerut  acesteia să se deplaseze în toaleta sălii de pariuri.

Citește și: Interlopul Calu, fostul proxenet șef din Tenerife, încă 30 de zile de arest pentru trafic de cocaină

Apreciind ca se afla în pericol și cunoscând caracterul violent al inculpatului, persoana vătămată a acceptat cererea imperativă a acestuia iar în timp ce se aflau in toaletă, prin exercitarea de agresiuni asupra victimei, lovituri cu telefonul la nivelul capului și cu pumnii, inculpatul a forțat-o pe aceasta să întrețină relații sexuale orale, împotriva voinței acesteia și chiar a urinat pe aceasta.

De asemenea, bărbatul, în timp ce întreținea relații sexuale orale cu victima, i-a luat fără voia sa telefonul mobil și a fotografiat-o, împiedicând-o totodată să plece din toaletă, prin amenințări și violență fizică. După aceea a trimis pozele unor apropiați de-ai victimei, conform Replicaonline

La individualizarea pedepsei instanța a avut în vedere circumstanțele grave în care au fost comise infracțiunile de lovire, viol, lipsire de libertate asupra persoanei vătămate ce avea o vârstă mult mai tânără decât inculpatul, fiind cu 26 de ani mai mică și care era practic dominată și controlată de acesta iar inculpatul era, la data comiterii faptelor, o persoană mult mai puternică fizic decât persoana vătămată, un bărbat matur, cu un vădit comportament agresiv, care a acționat cu intenție, insuflându-i acesteia o puternică stare de temere și determinând-o să fie obedientă și să se conformeze tuturor cererilor sale, chiar dacă în realitate aceasta nu a consimțit la întreținerea actului sexual oral ce a avut loc în cauză.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te