Ucigașul unui adolescent bătut cu bâte și pietre, prins după 14 ani. Un alt părtaș e încă liber

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 10.07.2022 - 20:00
Sorin Vasile Bengui (dreapta) și Ana Maria Murg au ajuns la pușcărie. Sorin Bogdan Bruzlea este încă dat în urmărire Foto: Poliția Română
Vasile Benegui Foto: Poliția Română
Silviu Bogdan Bruzlea Foto: Poliția Română

Sorin Vasile Benegui (34 de ani) este unul dintre cei trei autori ai unei crime înfiorătoare din 2007. Complicea sa, Ana Maria Murg (32 de ani), care-i zdrobise capul victimei, a fost prinsă acum doi ani în Italia. Al treilea părtaș, Silviu Bogdan Bruzlea este încă de negăsit.

SHARE

Cei trei au fost condamnați la 20 de ani de închisoare după ce au bătut cu bestialitate un tânăr care a murit în urma loviturilor. 

Citește și

VIDEO Conflict cu clanul Duduianu de la maneaua „Eu mă duc la pușcărie mai rău ca la cofetărie"

Ana Maria Murg a fost prinsă în Italia, în 2019, în apropiere de Napoli și a fost extrădată în România. Sorin Vasile Benegui a fost arestat azi, în Orăștie și trimis la Penitenciarul Deva pentru executarea pedepsei.

Citește și: Un tirist român și-a dat întânire cu "Îngerul Dulce" care a venit cu prietenul și l-a electrocutat

Al treilea autor, Silviu Bogdan Bruzlea este dat în continuarea în urmărire națională și internațională. 

L-au călcat în picioare, l-au lovit cu bâtele 

Pe 16 septembrie 20027, în jurul orelor 2.00, la ieșirea din discoteca Tiger din satul Tâmpa, comuna Băcia, victima, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a avut o altercație verbală cu martora H.G., prietena inculpatului  Silviu Bogdan Bruzlea, ocazie cu care a înjurat-o și a jignit-o pe aceasta.

Citește și

Interlopul Romi Neguș a făcut o brigadă de 120 de inși ca să-i bată pe „sportivii" lui Mircea Nebunu

Inculpatul a aflat despre incident, de la alți tineri prezenți în zonă, după care a intrat la el în curte, a luat o bâtă de baseball, s-a întors la discoteca Tiger, unde a luat legătura cu mai mulți prieteni din Tâmpa și Simeria, printre care și ceilalți inculpați, și au plănuit să-i aplice victimei o corecție la plecarea de la discotecă. Știind traseul pe care se va deplasa victima și prietenii săi, grupul de tineri între care se găseau inculpații, i-au așteptat pe aceștia, la circa 300 de metri de discotecă.

Când a apărut victima și prietenii săi, care se deplasau în grupuri mai mici, de două – trei persoane, inculpații s-au năpustit asupra victimei și l-au lovit cu pumnii și picioarele, cu bâta de baseball și chiar cu un bolovan.

Citește și

FOTO Maneliștii imobiliari Salam, Minune și Vijelie construiesc cartiere întregi cu banii interlopilor primiți la cântări

Ana Maria Murg l-a lovit cu un bolovan în cap

Din probele administrate în cauză, s-a reținut că inculpatul Bruzlea Silviu Bogdan a lovit victima cu bâta de baseball, peste picioare și cap, doborând-o la pământ, unde au continuat să o lovească și ceilalți inculpați cu pumnii și picioarele. La un moment dat, victima a reușit să se ridice dar inculpatul Benegui Sorin Vasile a lovit-o cu cotul în bărbie, aceasta a căzut din nou, fiind lovită în continuare de către inculpați.

S-a reținut că inculpata Murg Anca Maria a dat dovadă de o violență extremă, lovind victima cu picioarele peste cap și corp și chiar cu un bolovan în cap. Incidentul a durat aproximativ 10 minute, grupurile împrăștiindu-se la apariția organelor de poliție, victima, ajutată de prieteni, a ajuns acasă, iar în cursul dimineții de 16.09.2007, starea sănătății sale s-a agravat, fiind transportată cu salvarea la Spitalul din Deva iar ulterior la Timișoara unde a decedat în data de 19.09.2007”, se arată în decizia instanței.
 

Cei trei au fost condamnați în 2012, la câte 20 de ani de închisoare de către Tribunalul Hunedoara. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te