Târgul virtual „Angajatori de TOP” debutează luni cu peste 6.000 de joburi la 60 de companii

DE Daniel Toșa | Actualizat: 27.09.2021 - 13:13
Târgul virtual „Angajatori de TOP” debutează luni cu peste 6.000 de joburi la 60 de companii/FOTO: Unsplash

Peste 6.000 de oportunităţi de joburi şi programe de internship în domenii tehnice şi non-tehnice sunt disponibile la Târgul virtual de joburi „Angajatori de TOP”- ediţia toamnă 2021, unde şi-au anunţat prezenţa 60 de companii, informează organizatorul evenimentului.

SHARE

Conform unui comunicat de presă al Catalyst Solutions, transmis luni Agerpres, târgul va desfăşura pe platforma Hipo.ro, în perioada tre 27 septembrie - 7 noiembrie 2021.

„Conceptul ediţiei de toamnă Angajatori de TOP 2021 presupune un mixt între prezentarea oportunităţilor de carieră disponibile în piaţă şi numeroase evenimente şi intervenţii online live, care facilitează interacţiunea dintre candidaţi şi angajatori: conferinţe, seminarii, laboratoare practice, pot fi accesate gratuit de utilizatori. La acestea se vor adăuga standuri virtuale, dedicate fiecărei companii, Harta Centrelor Tech din România, quiz-urile şi treasure hunt-urile organizate de companiile partenere, precum şi sfaturi în carieră de la profesionişti în HR, în zona de Career coaching”, susţin reprezentanţii companiei de consultanţă.

De asemenea, candidaţii vor putea aplica direct pentru locuri de muncă sau vor putea primi răspunsuri în timp real de la angajatori în cadrul celor două zile de Q&A live: 21 octombrie la Angajatori de TOP Tech, respectiv 4 noiembrie la Angajatori de TOP Business.

Citește și: EXCLUSIV Blatul măștilor de protecție anti-COVID de 14 milioane €. Cum s-a negociat pentru un privat

Pentru reprezentanţii GenZ, organizatorii au pregătit în backstage informaţii despre cele mai noi programe de internship, trainee, management trainee, stagii de practică şi programe pentru absolvenţi, dedicate candidaţilor cu profil tehnic sau non-tehnic.

„Sperăm ca prin acest eveniment să contribuim în continuare la descoperirea de noi talente, crearea de noi oportunităţi profesionale, şi îmbunătăţirea dinamicii pe piaţa muncii din România, mai ales în acest context extrem de dificil generat de pandemie. Credem că spaţiul virtual ne-a deschis oportunităţi imense pentru a transforma aria recrutării într-un domeniu extremde activ, plin de oportunităţi, atât pentru candidaţi cât şi pentru companii”, a declarat Constantin Hodorogea, coordonator Evenimente Carieră în cadrul Catalyst Solutions.

Potrivit sursei citate, Festivalul Joburilor include două evenimente: Angajatori de TOP Tech şi Angajatori de TOP Business.

Angajatori de TOP Tech cuprinde oportunităţi de carieră, cursuri sau programe de internship/trainee în domeniile: IT Hardware, IT Software, Automotive sau Inginerie. Festivalul tech, dedicat joburilor în tehnologie, se va desfăşura în perioada: 27 septembrie - 31 octombrie 2021. În cadrul Angajatori de TOP Business, cadidaţii se vor întâlni cu oferte din domenii precum Marketing, Vânzări, Finanţe, Bănci, Resurse Umane, Achiziţii, Customer-Support, PR sau Juridic. Festivalul joburilor non-tehnice se va desfăşura tot online în perioada: 4 octombrie - 7 noiembrie 2021.

Citește și: Milionarul care a fost jefuit, băgat în portbagaj și lăsat gol în pădure de frații Cămătaru, urmărit

Evenimentul se va desfăşura exclusiv online şi este gratuit pentru candidaţii aflaţi în căutarea unui loc de muncă.

„Suntem mereu deschişi către oameni extraordinari care se potrivesc cu atmosfera şi cultura Emia. Ne dorim ca viitorii colegi să se potrivească în primul rând din punct de vedere al caracterului, ambiţiei şi valorilor cu membrii deja existenţi în familia Emia. Potenţialul de învăţare şi motivaţia sunt elementele principale pe care încercam să le identificăm în procesul de recrutare şi dorim să păstrăm aproape profilele oamenilor care excelează în aceste două principii, chiar dacă la momentul întâlnirii nu avem o poziţie disponibilă pentru ei. Lucrăm împreună şi creştem împreună dorindu-ne mereu alături oameni care sunt dornici de a se dezvolta constant”, a menţionat Diana Stan, HR Business Partner, Emia.com, Bucureşti.

Catalyst Solutions este o companie românească de consultanţă în resurse umane, specializată în soluţii de recrutare şi employer branding. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te