Un tânăr a zburat cu mașina într-un restaurant. Erau patru persoane în autoturism

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 21.05.2023 - 16:40
Un tânăr a zburat cu mașina într-un restaurant din Jucu Foto: ISU Cluj

Un tânăr de 19 ani a pierdut controlul maşinii pe care o conducea şi a intrat într-un restaurant din localitatea Jucu de Mijloc.

SHARE

Tânărul de 19 ani care a intrat cu mașina într-un restaurant nu era sub influența alcoolului, rezultatul etilotestului fiind negativ.

Din fericire, în restaurant nu se aflau persoane în momentul producerii accidentului.

Patru bărbaţi au fost consultaţi de către echipajele SMURD şi SAJ, dintre care doi, în vârstă de aproximativ 30 de ani, au fost transportaţi la spital pentru investigaţii şi îngrijiri de specialitate. La prima evaluare aceştia prezentau afecţiuni uşoare.

Un tânăr a zburat cu mașina într-un restaurant

"Pompierii din cadrul Detaşamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineaţă la un eveniment rutier petrecut la ieşirea din localitatea Jucu de Mijloc.

Citește și: Interlopul Oache care a furat și de la politicieni și-a luat viața din iubire. Nu suport casa goală

Alerta a venit în jurul orei 04.00, iar la faţa locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD şi unul SAJ. Echipajele operative au găsit un autoturism intrat în interiorul unui restaurant, cu ocupanţii ieşiţi din acesta", informează ISU Cluj.

Potrivit IPJ Cluj, testul etilotest a fost negativ.

"La data de 21 mai a.c., în jurul orei 03.50, poliţiştii au fost sesizaţi despre un accident rutier produs pe DN1C-E576, în localitatea Jucu de Mijloc.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, rezultă că un tânăr în vârstă de 19 ani, din judeţul Maramureş, ar fi condus autoturismul pe direcţia Gherla spre Cluj-Napoca, iar la km 17+847m ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un imobil din proximitatea drumului, respectiv un restaurant în care nu se aflau persoane în acel moment.

În autoturism se aflau alţi 3 bărbaţi, iar cei doi pasageri de pe bancheta din spate au necesitat îngrijiri medicale de specialitate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ", a precizat IPJ Cluj. 

Duminică dimineața, în jurul orei 8.00, BMW -ul a fost deja scos din restaurant, fiind avariat serios. Un buldoexcavator a fost chemat la locul accidentului și adună resturile rezultate în urma impactului.

Martorii spun că șoferul a adormit la volan și pe drumul drept care vine dinspre Gherla nu s-a mai încadrat în sensul giratoriu din dreptul Hanului, intrând direct în local, prin vitrină. 

”A adormit la volan. Bine că nu a fost nimeni în interior, pentru că a intrat direct în local, distrugând mesele și colțarele”, a spus un martor. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te