“Smart Communities” – Conferință & Expo, 9 iunie 2022, București

DE Newsweek România | Actualizat: 16.05.2022 - 18:01

“Smart Communities” – Conferință & Expo va avea loc pe 9 iunie 2022, la Hotel Pullman, București. Evenimentul face parte din seria Dezbaterilor Smart City (14 ediții organizate până acum), inițiate și moderate de Marius Bostan antreprenor, expert în dezvoltare locală.

SHARE

Sunt așteptați să participe reprezentanți ai autorităților publice locale și centrale, ai furnizorilor privați de soluții pentru administrația publică, care pot contribui la bunăstarea, sănătatea și educația cetățenilor, dar și consultanți pentru accesarea și implementarea proiectelor finanțate cu fonduri europene (înscrierile se pot face accesând formularul din linkul următor: bit.ly/3Kx8cCh).

Evenimentul face parte din seria Dezbaterilor Smart City (14 ediții organizate până acum), inițiate și moderate de Marius Bostan antreprenor, expert în dezvoltare locală, fost Ministru al Comunicațiilor și Societății Informaționale.

Temele principale de discuție vor fi programele de finanțare europene, precum și modul în care sunt pregătite toate părțile implicate: administrația publică, consultanții și furnizorii de soluții, care pot ajuta dezvoltarea pe baze corecte a proiectelor.

De asemenea, va fi dezbătută modalitatea în care pot fi eliminate unele bariere și accelerată viteza de decizie a autorităților publice pentru adoptarea soluțiilor, cu prioritate pentru următoarele verticale: Smart Mobility, Smart Utilities, Smart Environment, Smart Health, Smart Education, Smart Safety, Smart Business.

Invitații “Smart Communities” – Conferință & Expo vor împărtăși idei și soluții bazate pe expertiza lor și vor discuta despre modul în care pot colabora, astfel încât noi toți să putem beneficia de imensa oportunitate pe care ne-o oferă tehnologia și finanțările, pentru a dezvolta orașe și comunități, nivelul de trai și economia în general.

La eveniment participă importanți reprezentați din Guvern, primari și alte persoane din administrația locală, Asociația Municipiilor din România, Asociația Admnistratorilor Publici din România, consultanți și companii private.

De asemenea, vom avea invitați reprezentanți ai Institutului pentru Orașe Vizionare. Recent înființat, institutul vine în sprijinul liderilor comunităților locale ca să-i ajute să-și creeze branduri de oraș puternice, bazate pe o legătură strategică între realitățile curente ale localității, potențialul neexploatat, identitatea locuitorilor și viziunea pe termen lung, pentru a dezvolta sustenabil orașe și regiuni în care oamenii să se simtă respectați, implicați și fericiți.

Până acum au confirmat participarea reprezentați de top ai administrației publice din Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Ministerul Energiei, Primării și Consilii Județene: Reșița, Oradea, Piatra Neamț, Bacău, Turda, Lugoj, Ploiești, Sibiu, Brașov, București Sector 6, Târgu Jiu, Asociația Municipiilor din România, Asociația Administratorilor Publici din România, consultanți și furnizori privați de soluții.

Partenerii Principali al evenimentului sunt: firma de consultanță F.I.P. Consulting și Orange România, iar Partener Gold este Dell Technologies

Evenimentul este susținut de Asociația Municipiilor din România și Asociația Administratorilor Publici din România.

Mai multe informații despre invitați, agenda, acces la eveniment și alți parteneri ai evenimentului pot fi găsite accesând:https://www.concordcom.ro/smart-communities-2022/

Newsweek România este Partener media al evenimentului.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te