Singura notă de 10 din Alba la Titularizare 2023, obținută de o tânără de la sat:„Munca nu e în van”

DE Alin Crișan | Actualizat: 20.07.2023 - 17:18
Miruna Mărginean, tânăra care a obținut singura notă de 10 din județul Alba la Titularizare 2023 - Foto: Facebook/ Miruna Mărginean

Miruna Mărginean, o tânără din Galtiu, este singura candidată din județul Alba care a obținut nota 10 la examenul de Titularizare din 2023. Reușita ei este remarcabilă, iar toată munca depusă a fost răsplătită cu această performanță excepțională.

SHARE

Marți, Ministerul Educației a publicat rezultatele mult așteptate ale Examenului de Titularizare, oferind o surpriză plăcută pentru o tânără din Galtiu.

Singura notă de 10 din Alba la Titularizare 2023, obținută de o tânără de la sat:„Munca nu e în van”

Miruna Mărginean a obținut cea mai mare notă din județul Alba. Un impresionant 10, realizând o performanță remarcabilă și un record personal de excepție.

Cu sufletul plin de bucurie și cu o mândrie de nedescris, Miruna a împărtășit momentul emoționant:

“Inițial când am văzut nota am fost surprinsă și mândră. Mă gândeam doar la faptul că toată munca pe care am depus-o nu a fost în zadar.

Apoi când am aflat că este singura nota de zece din județ bucuria a crescut și mai mult.”

Citește și: Vizita lui Orban în Ardeal stârnește panică. Autoritățile cer intrevenția MAI. De ce se tem

Examenul de Titularizare este cunoscut pentru dificultatea sa, iar mulți candidați se pregătesc intens și cu multă dedicare pentru a obține o notă cât mai mare:

“Este un examen destul de dificil și stresant care presupune multă muncă prin urmare orice nota care este peste 7 consider că merită lăudată”, a transmis tânăra.

Pentru Miruna, secretul succesului a fost răbdarea, disciplina și dorința de a învăța în permanență: “M-am pregătit destul de intens, mi-am structurat toata materia și mi-am împărțit-o astfel încât să știu că am timp să o parcurg pe toată. În unele zile reușeam să învăț cat mi-am propus, iar în altele nu. Am acceptat și acele zile amintindu-mi constant că sunt totuși doar un om care are nevoie și de pauze”, a mai declarat tânăra pentru albapress.ro.

Miruna Mărginean are 23 de ani și a absolvit anul trecut Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației din Cluj Napoca și este în prezent studentă la masterat în cadrul aceleiași facultăți.

Pasiunea sa pentru învățământ și dorința de a-i inspira pe ceilalți au fost motivația principală în alegerea carierei de dascăl:

“Îmi doresc cu siguranță să continui în domeniul învățământului”, a precizat Miruna.

Citește și: S-au drogat în prima zi de Electric Castle, dar jandarmii le-au stricat „distracția”. Cu ce se aleg

Cu înțelepciune și modestie, Miruna mărturisește că este mândră nu doar de propriul său succes la Examenul de Titularizare, ci și de toți cei care au obținut note bune în această evaluare importantă:

“Sunt mândră de toate persoanele care au reușit să participe la acest examen și au obținut note bune”.

Un model pentru viitorul educației, Miruna Mărginean demonstrează că pasiunea și perseverența sunt ingredientele esențiale ale succesului.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te