Sexy PRM-ista de la AUR zice că-i nevinovată în cazul rețelei de prostituție a lui Calu din Tenerife

DE Adrian Costin | Actualizat: 04.03.2021 - 14:19
Sexy PRM-ista de la AUR, Ancuța Cârcu, zice că-i nevinovată în cazul rețelei de prostituție a lui Calu din Tenerife Foto: clujulpolitic.ro/Facebook

Audiată la Turda în dosarul rețelei de prostituție din Tenerife, Ancuța Cârcu, fostă PRM-istă, acum membră AUR, a susținut că e nevinovată și că și-a închis afacerile din Spania pentru a face politică în România. Avem nevoie de 20 de Diana Șoșoacă, a spus Cârcu.

SHARE

La sfârșitul lunii decembrie polițiștii din Turda făceau percheziții în 16 locuințe (în Cluj, Mureș, Argeș, Dolj, Suceava, Dâmbovița și Giurgiu) și alte șase percheziții în Spania (Tenerife și Madrid).

Citește și

VIDEO Sexy PRM-ista de la AUR: L-am ajutat pe Simion cu live-urile mele din insula păcatului

Ancheta, desfășurată în colaborare cu Poliția Națională Spaniolă, care viza o grupare de interlopi români ce pusese stăpânire pe prostituția din Tenerife. 

Citește și

Interlopul Rechinu apără un jurnalist mexican amenințat cu moartea. Ce a dezvăluit Victor Flores

Ca urmare a perchezițiilor din data de 2 februarie, Mihai Moldovan, zis Calu, și alte patru persoane au fost arestate pentru o perioadă de 30 de zile. 

Citește și 

Sergiu Moroianu, doctor MIT: Pandemia a amplificat frauda școlară. Copiatul începe din clasa a II-a

Procurorii au mers pe firul faptelor și, la 5 februarie, au solicitat Judecătoriei Turda arestarea a încă patru persoane aflate în Spania: Gheorghe Săiceanu  (acuzat că este șeful prostituției din sudul insulei iberice, finul lui Mihai Moldovan),  Sorin Marius Alexoae, Robert Valentin Negoescu (locotenentul lui Săiceanu) și Viorica Ancuța Cârcu. 

Pentru că o parte din persoanele implicate nu se aflau în țară, instanța a decis să amâne audierile pentru începutul lunii martie.

Citește și

Procurorul Adina Florea, cercetată pentru ancheta în cazul Kovesi: Rea-credință și gravă neglijență

Ancuța Cârcu, în cazul rețelei de prostituție din Tenerife: Nu aveam nevoie de asta

”Sunt nevinovată. Toate acuzațiile aduse sunt lucruri care nu se pot demonstra. Sunt aici cu avocatul meu, pentru a vedea aceste lucruri. Nu aveam nevoie de asta și sunt aici pentru a demonstra că sunt nevinovată”, a spus Ancuța Cârcu după ce a ieșit din sala de judecată de la Turda, relatează publicația Clujul Politic.

Citește și

Interlopul Ureche, finul lui Nuțu Cămătaru, a violat o tânără amăgind-o că filmează o reclamă

Ancuța Cîrcu a avut probleme și cu președintele AUR, George Simion, din cauza acestui dosar. ”Am fost, sunt și voi fi în AUR. Sunt membru la Galați, sunt prim-vicepreședinte și membru…Da, ei nu cunosc pentru că ei se dezic. Mă scuzați, dar nu doar de mine s-au dezis, s-au dezis și de alții, cum este senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă… Ce caut la Galați? Pentru că eu am primit o lecție cu PRM-eul, cînd am fost la București, în liga mare unde se face politică…că județul Bistrița are doar doi politicieni, știți, Ioan Oltean (ieșit din scenă nr.), omul sistemului și Radu Moldovan, restul trebuie să lucreze. Deci am mers la Galați pentru că nu am vrut să întâmpin probleme ca la Bistrița, cu PRM-ul. Îmi pare rău că dl. Simion a pus că nu știe cine e femeia de afaceri din Tenerife. O iubesc pe Diana Șoșoacă, dacă aș fi avocat…cred că de 20 de femei ca ea am avea nevoie", a spus Cîrcu .

Viorica Ancuța Cârcu, este fostă membră PRM, pe listele căruia a și candidat la parlamentare în 2012.

Ulterior, aceasta  a plecat cu scandal din partid, după ce l-a acuzat de viol pe Corneliu Vadim Tudor. Ancuța Cârcu a devenit membru al partidului AUR, conform adeziunii postate de ea pe Facebook. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te