Scene incredibile la un magazin din Ferentari: 8 poliţişti încătuşează un bătrân

DE Adelina Sahlean | Actualizat: 22.05.2020 - 10:13

Scandal cu termometrul la un centru comercial din Ferentari. Trei persoane care nu aveau mască de protecţie au devenit agresive când paznicul magazinului a vrut să le verifice temperatura corporală.

SHARE

UPDATE: Kaufland România a postat un comentariu pe pagina sa de Facebook în care afirmă că incidentul de acum două zile a fost regizat, cele două persoane purtând microfon şi fiind însoţite de un cameraman profesionist. 

Totodată, retailer-ul anunţă că nu va mai lua temperatura în magazin.

„Bună, tuturor. În magazinele noastre nu se mai ia temperatura la intrarea în magazin. Rugăm clienţii să respecte măsurile de igienă şi distanţare socială atunci când vin al cumpărături. 

Referitor la incidentul de acum două zile, acesta a fost regizat, cu scopul de a crea senzaţional, cele două persoane purtând microfon şi fiind însoţite de un cameraman profesionist.

Vă confirmăm că agenţii de pază au respectat procedurile, ce includ contactarea autorităţilor competente pentru gestionarea cazurilor de agresivitate şi nerespectare a legii. Îndemnăm clienţii să respecte măsurile de protecţie la cumpărături, să îşi păstreze calmul şi să pună sănătatea lor şi a celorlalţi pe primul loc.
 
Facem toate eforturile pentru a preveni răspândirea virusului şi suntem în permanent contact cu autorităţile”, a fost mesajul adresat de Kaufland.Protagoniştii au postat pe Youtube întregul film care durează 13 minute.
______________

Angajaţii centrului comercial au sunat la 112 şi mai multe echipaje de poliţie au sosit în faţa magazinului. Cele trei persoane au încercat să lovească poliţiştii, dar au fost imobilizate.

„S-au deplasat poliţişti ai secției 24 care au identificat 3 persoane, vorbim de 2 bărbaţi şi o femeie, care se manifestau violent, pe motiv că nu li s-a fi permis accesul în magazin. Au devenit recalcitrante şi au manifestat un comportament agresiv”, a declarat Diana Sarca, purtător de cuvânt la Poliţia Capitalei.

Cei trei au fost conduşi la secţie şi au fost amendaţi pentru că au refuzat să se legitimeze şi au împiedicat intervenţia poliţiştilor.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.