Scandal cu topoare și ciomege, la Cetate, între paznicii moșiilor lui Gigi Nețoiu și Mircea Dinescu

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 17.01.2022 - 15:26
Port Cetate / Foto: xplorio.ro

Localitatea doljeană Cetate a fost zguduită în weekend de un scandal între paznicii moșiilor lui Gigi Nețoiu și Mircea Dinescu. Un paznic pe moşia lui Dinescu a fost prins de oamenii lui Neţoiu cu caprele pe un teren al fostului acţionar de la Dinamo.

SHARE

"Poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Cetate au fost sesizaţi de un bărbat de 35 de ani, din comuna Cetate, cu privire la faptul că ar fi fost agresat de mai multe persoane. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au stabilit faptul că, bărbatul de 35 de ani a surprins o turmă de caprine într-o cultură de viţa de vie, din extravilanul comunei Cetate.

În urma unor discuţii contradictorii cu persoanele care însoţeau animalele, bărbatul ar fi fost ameninţat cu acte de violenţă şi lovit cu un obiect contondent în zona braţului drept. De asemenea, autoturismul cu care se afla acesta ar fi fost lovit, fiind spart geamul lateral dreapta spate", potrivit unui comunicat al IPJ Dolj. 

Citește și: Reghe se laudă cu ecografia copilului. Anamaria Prodan, despre Corina Caciuc: „Spălată e ca nouă”

Adrian Cotereanu, unul dintre paznicii de pe moșia lui Nețoiu, a declarat că „era cu caprele în via domnului Neţoiu. I s-a spus să nu mai vină cu animalele pe acolo, dar nu a înţeles. I-am spus să plece, a plecat şi după câteva minute a venit fiul bărbatului cu un topor şi a vrut să mă omoare. A vrut să-mi dea în cap, dar m-am ferit şi m-a lovit în mână, apoi a spart geamul maşinii cu toporul. Zicea că l-am bătut pe taică-său, dar nu e adevărat, ne-am împins reciproc, nu l-am lovit", relatează adevarul.ro.

Dar Sebastian Răducan, paznicul lui Dinescu care a fost prins cu caprele la păscut, a preciat că „toată lumea ştie că sunt om serios, gospodar, îmi văd de treabă. Pe mine mă lasă domnul Dinescu să-mi duc caprele în zona aia, dar nu am ştiut că domnul Dinescu a vândut via aia lui Gigi Neţoiu. Şi când m-au văzut acolo cu animalele, m-au luat la bătaie.

Citește și: FOTO Alexandra, fiica fostului lider PSD Liviu Dragnea, și soțul său, Alex Mațaev, surprinși la mall

Aveau un topor şi un ciomag. Doar unul dintre ei m-a lovit. Eu nu l-am atins. Sunt om credincios. Sunt şi mai în vârstă, nu puteam eu să mă pun cu ei, oameni tineri. Eu i-am spus copilului ce am păţit şi el s-a dus peste ei. Ăsta e adevărul. Neţoiu îşi pune oamenii să ne bată. Nu sunt primul pe care ei îl bat. Mai sunt oameni bătuţi în Cetate de ai lu' Neţoiu”.

Conform reprezentanţilor IPJ Dolj, conflictul a fost aplanat de poliţiştii deplasaţi la faţa locului. În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe, ameninţare şi distrugere. Iar cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te