Reghe se laudă cu ecografia copilului. Anamaria Prodan, despre Corina Caciuc: „Spălată e ca nouă”

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 17.01.2022 - 14:14
Reghe se laudă cu ecografia copilului. Anamaria Prodan, despre Corina Caciuc: „Spălată e ca nouă”. / Foto: substantial.ro

Anamaria Prodan este din ce în ce mai activă pe rețelele de socializare, după ce Laurențiu Reghecampf a postat prima ecografie a bebelușului său cu Corina Caciuc, care urmează să vină pe lume în scurt timp, dar și o fotografie cu noua sa familie.

SHARE

Sexy-impresara a postat noi replici dure la adresa fostului său partener de viață, Laurențiu Reghecampf, dar și pentru amanta sa, Corina Caciuc.

”Spălată e ca si noua. Relax! Chiar dacă ai ajuns ultimul, te consolezi cu un proverb! Ultimul scapă turma”, a scris Anamaria Prodan.

Prodanca a afirmat, de asemenea, că este de părere că Laurențiu Reghecampf nu dorește în continuare să își asume faptul că nu poate uita trectul zbuciumat pe care l-a avut amanta sa, însărcinată, Corina Caciuc.

Citește și: Transcriptul apelului la 112 al polițistului care a omorât o fetiță pe trecerea de pietoni

"Ca sa se liniștească Reghe, am să declar ceva care poate o sa uimească audiența. Aceasta fată, Caciuc, nu are nici o vină. Nici cea mai mică. Ca ea sunt mii care caută un loc cald și o familie!

Nu contează cu ce s-a ocupat sau cu ce se ocupă. Nu e treaba noastră. Dacă nu era Caciuc la timona, era altă Caciuc. Deci! Familia mea vrea jumătate din ce a dispărut. Atât! Nimic mai mult. Eu nu judec pe nimeni. Am primit mii de poze cu amanta soțului meu. Unele mai Ok. Altele mai rele. Nu mă interesează nimic", a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Citește și: VIDEO O tânără de 21 de ani trăiește ca un câine: e plimbată în lesă și latră

„Noi l-am ridicat, el a coborât (...) Felicitari Pt îngerul mic”

"Am copiii mei Pt care trăiesc frumos departe de lumea macabra a sotului meu. Faptul ca Vb urat de familia lui prin oraș nu ne mai interesează. Noi l-am ridicat, el a coborât. Noi însă avem dreptul să vorbim și să ne dăm cu părerea, căci bebeficiem de libertate de exprimare.

Deci academiciana Corina cu diplomă la Cambridge și afaceri de milioane de euro în China nu are vină că Reghe și-a devalizat familia, că și-a bătut joc de copiii lui, care azi nu pot să ridice capul de Rușine. Toate astea sunt doar din vina lui și o să plătească legal Pt fiecare mișcare greșita și Pt fiecare batjocoră adusă familiei mele.

Felicitari Pt îngerul mic și să-l ajute Dumnezeu să nu simtă caracterul tatălui lui cum l-au simțit copiii mei. Va Multumesc !", a mai scris Anamaria Prodan.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.