Recunoașteți personajele? Ei sunt artiștii care ar fi trăit o iubire secretă, în afara căsătoriei

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 24.07.2023 - 19:54
Recunoașteți personajele. Artiștii celebri care au trăit o iubire secretă în afara căsătoriei - Foto: Arhivă / imagine cu caracter ilustrativ

Doi artiști celebri au trăit o dragoste interzisă. Deși nu au recunoscut niciodată, cei doi și-au trăit povestea de iubire departe de ochii curioșilor. Iată despre cine este vorba.

SHARE

Cei doi artiști au avut cariere strălucite, însă viața amoroasă a fost mereu una tumultoasă. Dacă nu ați ghicit până acum este vorba despre celebrul Florin Piersic și cântăreața Angela Similea. 

Iubirile lui Florin Piersic

Florin Piersic a cucerit femei care mai de care mai frumoase. Angela Similea a fost şi ea printre cele care i-au furat minţile pentru o perioadă de timp.

Citește și: Angela Similea despre iubirea sa interzisă: „Avea o frumusețe de Făt-Frumos, fără a fi efeminat”

Prima mare iubire a lui Florin Piersic a fost Tatiana Iekel, cu care s-a şi căsătorit în 1958. S-au cunoscut în facultate, s-au iubit nebuneşte, au făcut un fiu care le-a dus pasiunea pentru artă mai departe – Florin Piersic jr – dar după mai bine de 10 ani de căsnicie şi-au spus adio.

Au divorţat, însă au păstrat 2 lucruri ce aveau să-i unească toată viaţa – dragostea pentru fiul lor şi o prietenie strânsă.

După despărţire Florin Piersic a continuat să-şi vadă de viaţă la fel, mereu îndrăgostit, ba de câte o colegă de scenă, ba de câte o studentă la actorie. 

Florin Piersic şi-a continuat aventurile cu femei care mai de care mai frumoase şi nu a făcut niciodată un secret din ele. Angela Similea a fost şi ea printre cele care i-au furat minţile pentru o perioadă de timp.

Angela Similiea, patru căsătorii eșuate

Deşi s-a retras din lumina reflectoarelor de ceva vreme, cântăreața fascinează şi încântă la fel cum a făcut-o întreaga viaţă.  Viaţa ei nu a fost însă nici pe departe la fel de liniştitoare precum apariţiile ei pe scenă.

Viaţa personală a artistei a avut mult de-a face cu dispariţiile ei din ochii publicului. Căsătorită de 4 ori, cântăreaţa n-a avut prea mult noroc în dragoste.

Citește și: Încercările Angelei Similea: Al treilea soț era alcoolic și o umilea. Iubire secretă: Florin Piersic

Relația cu Florin Piersic a început când artista mai era încă căsătorită cu soțul olandez, potrivit apropiaților și presei. Cei doi au fost împreună 17 ani, însă spre finalul căsniciei Angela Similea avea să mărturisească faptul că ultimii ani petrecuţi alături de olandez au fost de coşmar. Bărbatul căzuse în patima băuturii şi se folosea de numele ei ca să-şi facă intrări prin instituţiile unde avea treabă. Acasă, în schimb, o umilea fără milă.

Astfel, artista a căutat alinare în altă parte, iar relaţia cu Florin Piersic a fost de notorietate în lumea artistică.

„Florin era cu adevărat superb. Avea o frumuseţe de Făt-Frumos, departe de a fi efeminat. Ceea ce am înţeles eu repede lângă el este că dacă eşti fluture te-ai ars. Nu voiam să mă ard… M-am străduit să rămân şi eu o lampă. Dar am creat un cuplu. – fragment din biografia Smarandei Jelescu, Angela Similea, cântec şi rugă

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te