Petronel Corduneanu, lăsat liber după ce i-a dat doi pumni Diamantului Roz, soția lui Beleaua

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 16.12.2021 - 17:55
Petronel Corduneanu (stânga) a fost lăsat liber după ce i-a dat doi pumni Diamantului Roz, soția lui Beleaua (dreapta) Foto: Facebook

Interlopul Petronel Corduneanu a lovit-o pe Ramona Corduneanu, supranumită Diamantul Roz, soția lui Adrian Beleaua Corduneanu, pe fondul unui conflict mai vechi. Petronel a fost reținut, dar judecătorii au considerat că nu e necesar să fie arestat.

SHARE

Petronel Corduneanu a fost reținut de polițiști după ce ar fi lovit-o pe cumnata sa, Ramona Corduneanu, supranumită „Diamantul Roz, soția lui Adrian "Beleaua" Corduneanu. 

Citește și: Interlopul care l-a lăsat fără două degete pe Bebino, l-a supărat, din închisoare, pe Romi Neguș

Petronel Corduneanu și soția sa, Alina Filip, s-ar fi întâlnit în zona centrală a Iașului, în fața unui notariat, cu Ramona și Adrian Corduneanu. Cele două femei au început să se certe, ba chiar s-au și agresta, iar Petronel ar fi lovit-o cu pumnul pe Ramona, chiar sub ochii fratelui său, Adrian.

Citește și: Interlopul Romi Neguș intervine în scandalul dintre Vali Nebunu și Bebino: Nu mai înjurați de morți

A fost depusă o plângere la Poliție, oamenii legii l-au reținut pe Petronel Corduneanu și l-au dus în fața judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă.

Citește și: „Miracolul” românesc: România are un decedat la 12 infectări. Spania și UK, un mort la 400 infectări

"Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Iași au reținut pentru 24 de ore un bărbat bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Pe 30 noiembrie 2021, acesta ar fi lovit o femeie, tulburând totodată ordinea și liniștea publică. De asemenea, femeia ar fi lovit o altă persoană, fiind cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, arată Poliția.

Citește și: Danileț, exclus pentru karate, judecătoarea Adriana Stoicescu se bucură. Ea poate să atace oricând

După incident, ambele femei ar fi cerut ajutorul Poliției. De asemenea, ambele au certificate medico-legale care atestă urme de agresiuni.  

Judecătoria Iaşi a respins însă propunerea de arestare preventivă şi a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile în cazul lui Petronel Corduneanu.

„Pe data de 30 noiembrie am fost sesizați despre un scandal produs pe raza municipiului Iași. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au fost identificate patru persoane, respectiv doi bărbați și două femei. Un bărbat și o femeie au fost sancționați conform Legii nr. 61/1991. De asemenea, a fost întocmit un dosar penal în care se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare”, conform Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Pe ce se luptă frații Corduneanu și nevestele lor

Afacerile dubioase ale clanului Corduneanu au ajuns să-i învrăjbească chiar și pe frații și nevestele care fac parte din acest grup. Adrian Beleaua Corduneanu și soția lui, Ramona, o acuză pe Alina Petre, soția lui Petronel Corduneanu, că ar fi păcălit un proprietar din Iași.

În mediul online, au circulat mai multe filmulețe în care Adrian Corduneanu, zis „Beleaua”, și soția sa, Ramona, vorbeau urât despre cumnata lor, Alina Filip.
Atât Adrian, cât și soția sa, Ramona, au dat de înțeles că Alina Filip ar fi cumpărat casa respectivă după ce ar fi păcălit proprietarii. De asemenea, din videoclipuri se înțelege că Alina Filip ar mai fi luat alte case prin metode mai mult sau mai puțin legale.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te