Interlopul Romi Neguș intervine în scandalul dintre Vali Nebunu și Bebino: Nu mai înjurați de morți

DE Adrian Costin | Actualizat: 15.12.2021 - 11:38
Interlopul Romi Neguș intervine în scandalul dintre Vali Nebunu și Bebino: Nu mai înjurați de morți Foto: captură Youtube

Lumea interlopă este în fierbere după ce Mircea Nebunu a fost arestat în Italia, iar fratele său, Vali Nebunu l-a acuzat pe Bebino că ar fi de vină pentru asta. În scandal a intervenit și interlopul Romi Neguș, care este finul lui Mircea Nebunu, cu care era însă certat.

SHARE

Mircea Băluș, zis Nebunu, șeful clanului Sportivilor a fost arestat în Italia, la 10 decembrie, unde se ascundea pentru că era condamnat în România la un an și o lună de închisoare.

Citește și: „Miracolul” românesc: România are un decedat la 12 infectări. Spania și UK, un mort la 400 infectări

Fratele lui Vali Nebunu, fugit și el, i-a transmis într-un live amenințări interlopului Bebino care se află în control judiciar și pe care îl acuză că l-ar fi turnat pe Mircea. A urmat , desigur, și o replică a lui Bebino, care i-a amenințat la rândul lui pe cei doi frați.

Citește și: Vali Nebunu, după arestarea lui Mircea Nebunu în Italia, către Bebino: În trei secunde te scurtăm

Romi Neguș: Nu vă mai injurați de morți

În scandal a intervenit și interlopul Romi Neguș, finul lui Mircea Nebunu, cu care s-a aflat până de curând într-un conflict. 

Citește și: Danileț, exclus pentru karate, judecătoarea Adriana Stoicescu se bucură. Ea poate să atace oricând

"Am văzut tot felul de live-uri care mă deranjează. Și din partea dreaptă și din partea stângă. Deci hai să vă spun ceva. Băi, deci înjurați de morți, înjurați de neveste. Bă, eu știu ce înseamnă să ai mort în familie. A murit nepotul meu. E durere mare. Și voi înjurați de morți. Bebino înjură de morți, Vali înjură de morți, ceea ce nu-i bine. De ce? Pentru că noi toți am fost o familie. Și acum am ajuns să râdă toți fraierii și toți dușmanii de noi.

Mircea are problemele care le are, Vali are problemele care le are. Păi Mircea, Vali, rezolvați-vă problemele și faceți discuții după aia, frate. Bebino, vezi că au oamenii ăștia probleme, gata, opriți mă frate. Înjurați de neveste frate, mi-e și mie că Andreea e nașa mea, înjurați de morți. Gata, mă. Toată lumea râde de noi. 

Vali, am vrut ca să te sun și să vorbim în privat. Tu știi că te respect și că niciodată nu ți-am vrut răul, și nici tu mie, Mircea la fel. Voi mi l-ați prezentat pe Bebino. Mircea a crescut cu tata lui Bebino. Sunt certuri, sunt discuții, zicem multe la nervi, dar nu înseamnă că le zicem din suflet. Dăm satisfacție la fraieri să râdă de noi, să se bucure de certurile noastre. Vă rog frate din suflet să nu mai faceți live-uri. Ce îmi doresc mie vă doresc și vouă. Sunteți frații mei. Eu n-am cum să mă bucur de cearta voastră. Toți am fost o familie, toți am fost ca frații. Mi-am permis să intru pentru că Mircea e nașul meu, Vali e cumătrul meu, Bebinocu taică-su sunt familia mea, cum am fost toți odată", a spus Romi Neguș.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te