Percheziții la locuința unui primar din Ilfov, acuzat de viol

DE Edi Neagu | 10.06.2021 - 10:47
Descinderi la sediul primăriei din Țtefăneștii de Jos. Foto: Primaria Ștefăneștii de Jos

Polițiștii și procurorii din Ilfov fac percheziții la sediul primăriei comunei Ștefăneștii de Jos dar și la locuința primarului. Pe de altă parte, polițiștii au efectuat 200 de percheziții în țară într-un dosar de trafic de droguri.

SHARE

Poliţişti din Ilfov şi procurori efectuează, joi dimineaţă, percheziţii la mai multe adrese din localitatea Ştefăneştii de Jos, şi la casa primarului, într-un dosar care priveşte mai multe infracţiuni, printre care şi cea de viol.

Potrivit unor surse judiciare, printre adresele vizate se numără locuinţa primarului, dar şi sediul Primăriei Comunei Ştefăneştii de Jos.

Pe de altă parte, Poliţia Română efectuează, joi, aproape 200 de percheziţii domiciliare în dosare privind trafic de droguri şi alte infracţiuni, potrivit unui comunicat al Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

CITEȘTE ȘI: VIDEO Antiaeriana rusească nu reușește să doboare o dronă turcească Bayraktar-TB2

Cele 196 de percheziţii sunt efectuate sub supravegherea procurorilor de la unităţile de parchet competente, în cadrul unor dosare penale în care se fac cercetări pentru infracţiuni de trafic de droguri, trafic de minori, proxenetism, infracţiuni informatice, contrabandă cu ţigarete, evaziune fiscală, spălarea banilor, exercitarea fără drept a unei profesii şi vătămare corporală.

CITEȘTE ȘI: Fiul Vioricăi de la Clejani spune că a consumat droguri la Alex Velea. Pedeapsa: 7 ani de pușcărie

De asemenea, sunt cercetate fapte de fals intelectual, furt calificat, înşelăciune, tâlhărie calificată, viol, act sexual cu un minor, şantaj, influenţarea declaraţiilor, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi deţinerea, în captivitate, a speciilor de interes cinegetic, fără drept.

Percheziţiile vizează documentarea activităţii infracţionale a persoanelor bănuite, recuperarea prejudiciilor şi indisponibilizarea bunurilor obţinute din săvârşirea de infracţiuni sau deţinute ilegal.

Persoanele depistate vor fi conduse la audieri, relatează Agerpres.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.