O frumoasă tânără, soția unui fotomodel român, găsită moartă pe trotuar în fața hotelului din Turcia

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 21.07.2022 - 15:06
Orădeanul Istvan se însurase chiar anul acesta cu Sofia: Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Facebook

O tânără top-model a fost găsită fără fără viață lângă un hotel din Istanbul, oraș în care se afla pentru niște contracte de modelling. Soțul ei, un fotomodel român, crede că Sofia a fost ucisă.

SHARE

O tânără top-model a fost găsită fără suflare lângă un hotel din Istanbul, oraș în care se afla pentru niște contracte de modelling. Sofia Olifirenko (23 ani), rusoaică de origine, era căsătorită cu un manechin orădean, Istvan Sarkozy, care a declarat că el crede că soția lui a fost ucisă.

Citește și: VIDEO Cine sunt turiștii cu hălcile de carne atârnate de umbrela de plajă la Costinești

Presa din Turcia scrie că o tânără a fost găsită pe trotuarul de lângă un hotel central din Istanbul după ce ar fi căzut, în circumstanțe încă necunoscute, de la unul dintre balcoanele hotelului. Conform site-urilor de știri din Turcia, un bărbat a fost reținut în legătură cu acest caz, dar nu se cunosc prea multe detalii.
 

Soțul Sofiei, orădeanul Istvan Sarkozy, se afla în România când s-a întâmplat tragedia. El a povestit că nu a reușit să ia legătura cu tânăra și a fost îngrijorat. În fine, a mers la Poliție în Oradea și a dat-o dispărută: „Am avut o ceartă. Nu am vorbit două, trei zile şi apoi când am încercat să o caut, nu era online. De trei zile nu a fost pe Whatsapp. Am căutat-o pe mama ei. Mama ei ştia că e în România. Eu am fost şocat că nimeni nu ştie ce se întâmplă”.

Citește și: O polițistă sub acoperire l-a vrăjit pe traficantul Mizdron care vindea cocaină în cluburi de lux pe Litoral

Ulterior, a aflat vestea cruntă. Devastat, Istvan s-a dus în Turcia în încercarea de a găsi răspunsuri. „A ucis-o cineva, sigur a fost aruncată. Probabil a drogat-o cineva. Ea niciodată în viaţa ei nu a luat droguri. Sunt sigur că ea nu ar fi făcut aşa ceva”, pentru observatornews.ro .

Tânărul a publicat și un mesaj pe rețelele de socializare, ca pentru soția lui. „Sofia nu pot descrie în cuvinte cât de mult ai însemnat pentru mine și că ai fost tot ce m-a făcut să merg înainte, motivația mea, motorul meu pentru viață. Ai fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată, iar acum ai plecat pentru totdeauna, m-ai părăsit aici în lacrimi și cu inima frântă. Drum bun spre cer îți doresc draga mea soție minunată!", a scris Istvan.

S-au cunoscut chiar la Istanbul

Tânăra se afla în Turcia pentru mai multe prezentări și ședințe foto. Nu se știe ce anume s-a întâmplat în camera de hotel înainte ca tânăra să își piardă viața.

Orădeanul Istvan Sarkozy, un tânăr care a apărut în numeroase campanii de modă la nivel internațional, a cunoscut-o pe rusoaica Sofia chiar în Instanbul și s-a îndrăgostit de superbul top-model.

Cei doi s-au căsătorit în februarie 2022 în Oradea. De altfel, tânăra a petrecut mult timp în orașul de pe Crișul Repede. Pe contul său de Instagram a publicat numeroase fotografii realizate de pildă în centrul orașului sau în alte zone turistice.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te