O femeie s-a mutat cu fostul soț și actuala lui soție de dragul copiilor. Iubitul ei a fost de acord

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 30.09.2023 - 15:43
O femeie s-a mutat cu fostul soț și actuala lui soție de dragul copiilor. Iubitul ei a fost de acord - Foto: Observator

O femeie în vârstă de 33 de ani din SUA, mamă a trei copii, s-a mutat împreună cu fostul soț și cu actuala lui soție, de dragul copiilor. Aceștia cred că este benefic pentru cele trei fiice să își vadă părinții împreună.

SHARE

Katie Mathis, o influenceriță și fotografă, a postat pe TikTok un videoclip în care își întreabă fanii ce ar trebui să facă în acestă situație. Ea s-a mutat cu fostul soț pentru copiii ei.

S-a mutat cu fostul și actuala lui soție

„Fostul meu soț și soția lui tocmai m-au invitat să mă mut cu ei în casa lor. Ce ar trebui să fac?”, a spus ea, potrivit Business Insider.

Postarea, care a fost distribuită luni, a fost de fapt un ”experiment”, întrucât Katie Mathis luase deja o decizie și între timp s-a și mutat cu fostul soț și actuala soție. A spus că aranjamentul poate să pară ciudat, dar cu siguranță este în beneficiul celor trei fiice pe care le are împreună cu fostul partener de viață.

Aceasta a mărturisit că face acest pas pentru că le-ar oferi copiilor săi un mediu plăcut în care să crească și să se dezvolte, iar relația ei cu fostul soț a fost una destul de bună după despărțire.

Citește și: 6.500 de lei lunar pensie specială pentru Dumitru Buzatu, baron PSD într-un județ sărac al României

În videoclipul postat pe TikTok, Katie a explicat că urma să locuiască într-un apartament mic din casa fostului, cu intrare separată.

Postarea lui Katie Mathis, care a adunat peste 2 milioane de vizualizări, a divizat puternic audiența. „În situația economică actuală? Absolut, este o idee bună", a scris o persoană care sprijină decizia. „Fiind un copil cu părinți divorțați, care s-a mutat în permanență de la unul la altul, cred că acest aranjament este extraordinar”, a scris un alt utilizator.

Însă alții au dezaprobat total ideea: „Prea multe conflicte de interese și pot apărea probleme financiare sau emoționale”.

Într-un videoclip ulterior, în care cântărește argumentele pro și contra, tânăra de 33 de ani a spus că este îngrijorată de reducerea spațiului de locuit, pentru că noul apartament este de 5 ori mai mic decât casa ei din Nashville. Mai spune că a decis să închirieze casa, dar că are opțiunea să se mute oricând înapoi dacă lucrurile nu merg bine.

Katie recunoaște că relația dintre ea și fostul soț și actala soție a fost inconsecventă de-a lungul anilor, dar că în prezent se înțeleg foarte bine. Mai mult, actualul ei partener îi susține pe deplin decizia.

Citește și: Baronul PSD Dumitru Buzatu prins când lua 1.2 milioame de lei mită. Are 8 terenuri şi 5 clădiri

Aceasta a spus pentru Insider că, de fapt, luase decizia de a se muta înainte de a lansa întrebarea pe TikTok, dar a vrut să valorifice viralitatea postării pentru a-i inspira și pe alții.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te