Nicușor Dan a demarat dezinsecția și deratizarea în Capitală

DE Edi Neagu | 08.06.2021 - 11:51
Nicușor Dan a început dezinsecția și deratizarea Foto: INQUAM/Calin George

Angajații Primăriei Capitalei au început operațiunile contra căpușelor și țânțarilor în mai multe parcuri, a anunțat Nicușor Dan. Lucrările au fost începute de la periferia Capitalei, spre Centru.

SHARE

Operaţiunile de dezinsecţie şi deratizare în Capitală au început luni seară, iar tratamentele se vor desfăşura timp de o săptămână, de la periferie spre centru, transmite primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan.

"Ieri seară au început operaţiunile de dezinsecţie şi deratizare în Capitală. Tratamentele împotriva ţânţarilor şi căpuşelor au loc în tot Bucureştiul, începând de la periferie spre centru. Aceste tratamente se fac în fiecare seară, începând cu ora 9,00, şi vor dura 7 zile, urmând să se lucreze simultan cu 12 echipe”, a scris primarul general pe o rețea de socializare.

CITEȘTE ȘI: VIDEO Podul suspendat peste Dunăre de la Brăila, 39% finalizat. Se montează cabluri. Inaugurat, 2023

”În parcuri se va intra în zilele de joi şi vineri, astfel încât acestea să fie pregătite pentru plimbările bucureştenilor la sfârşit de săptămână. Pentru deratizare, fiecare asociaţie de proprietari va fi anunţată de începerea tratamentului, ca să nu fie afectate animalele de companie care sunt plimbate în jurul blocurilor. Activităţile de dezinsecţie şi deratizare vor fi repetate de mai multe ori pe timpul verii şi al toamnei", scrie edilul pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: STUDIU Oamenii posedă codul genetic de a-și regenera părți ale corpului ca salamandrele


El menţionează că şi-ar fi dorit ca Municipalitatea să înceapă mai devreme aceste operaţiuni , dar că situaţia financiară a primăriei nu a permis acest lucru.

"Aş fi vrut să începem aceste operaţiuni mai devreme, dar situaţia financiară a primăriei (datoriile curente de 3 miliarde, conturile poprite, investiţiile blocate) ne-a forţat să decidem tăieri sau amânări de cheltuieli. Nu e plăcut atunci când scoţi gunoiul de sub preş, dar acum suntem pe un drum bun, iar primăria îşi va îndeplini obligaţiile faţă de bucureşteni", a precizat primarul general, relatează Agerpres.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.