Nevestele interlopilor conduc din umbră clanurile. Cine sunt Cordunencele și ”Regina de la Madrid”

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 13.04.2023 - 10:53
Alina Stoica, Ramona Corduneanu și Claudia Cămătaru, soțiile celor mai periculoși interlopi Foto: colaj Facebook
"Regina din Madrid", văduva interlopului Dorel Hanea, prima șefă româncă de clan mafiot, închisă în Spania Foto: Facebook/Cancan
Adrian Beleaua Corduneanu și Diamantul Roz, Alina Filip, Costel, Petronel și Grațiela Corduneanu sunt implicați adânc în infracțiunile clanului Foto: Facebook
Nuțu și Claudia Balint Foto: facebook

Interlopii duri au în spate neveste la fel de dure. Pozează în femei cuminți dar ele conduc practic din umbră clanurile. Soțiile interlopilor din Clanul Corduneanu au ajuns să fie anchetate pentru fapte grave iar Regina de la Madrid conducea o grupare periculoasă.

SHARE

Nevestele interlopilor sunt la fel de dure ca și soții lor. Când ei sunt la închisoare, ele se ocupă de ”afaceri”. Unele ajung să conducă grupări mafiote. 

Printre cele mai cunoscute sunt soțiile fraților Corduneanu și Alina Stoica, văduva unui temut interlop din Sibiu. Și soția lui Nuțu Cămătaru este cunoscută în lumea interlopă.

Soțiile interlopilor conduc din umbră clanurile

"Diamantul roz", Ramona Corduneanu, soția lui Adrian Beleaua, Grațiela, soția lui Costel Corduneanu și Alina Filip, soția lui Petronel Corduneanu, Mihalea, soția lui Florinel sunt anchetate în dosarele de cămătărie și șantaj ale Clanului Corduneanu.

Citește și: Interlopii care au vrut să-și piardă urma. Costel Corduneanu și Emi Pian au luat numele soțiilor

Anul trecut, interlopul Adrian "Beleaua" Codruneanu și soția sa, Ramona, zisă Diamantul Roz, au fost suspectați că ar fi finanțat rețeaua condusă de escrocul imobiliar Cătălin Sandu care a vândut unor dezvoltatori imobiliari terenuri pe care nu le deținea.

Adrian Beleaua Corduneanu și Diamantul Roz, Alina Filip, Costel, Petronel și Grațiela Corduneanu sunt implicați adânc în infracțiunile clanului Foto: Facebook

Citește și: Interlopul Adrian "Beleaua" Corduneanu și soția finanțau cu bani din cămătărie un escroc imobiliar

Alina Filip şi Petronel Corduneanu au fost ridicați, la 31 octombrie 2022, de mascaţi în urma unor percheziții făcute într-un dosar de cămătărie.

Atunci, Alina Filip și soțul ei, Petronel Corduneanu au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, în timp ce soția lui Florinel, Mihaela Diana a fost arestată la domiciliu. Alături de ai au mai fost arestați și alți membri ai familiei.

Citește și: Cât de periculoase sunt nevestele Cordunenilor: arest și control judiciar pentru cămătărie și șantaj

Grațiela, soția lui Costel Corduneanu, liderul clanului, este acuzată de instigare la șantaj și constituirea unui grup infracțional organizat, iar instanța a plasat-o sub control judiciar, în dosarul în care mai mulți interlopi sunt acuzați că au șantajat concurenții rețelei de jocuri Las Vegas.

”Regina de la Madrid”, șefă de grup mafiot

Alina Stoica, prima femeie lider a unui clan mafiot din România, supranumită și ”Regina de la Madrid”, este văduva temutului Dorel Hanea, un lider interlop originar din Sibiu care a fost mâna dreaptă a violentului Ion Clămparu, zis Cap de Porc.

Hanea a cunoscut-o, la Madrid, pe Alina Stoica, o româncă originară din Galaţi care încerca să-şi facă loc în piaţa infracţională spaniolă.

Citește și: "Regina din Madrid", văduvă de interlop, prima șefă româncă de clan mafiot: Eu sunt legea aici

În urmă cu șapte ani, Hanea a fost găsit mort într-o cameră dintr-un hotel din Mexic, iar gruparea interlopă condusă de acesta a fost preluat de gălățeanca Alina Stoica.

"Regina din Madrid", văduva interlopului Dorel Hanea, prima șefă româncă de clan mafiot, închisă în Spania Foto: Facebook/Cancan 

Aceasta e devenit rapid un lider autoritar care s-a impus prin teroare în cele mai rău famate cartiere ale Madridului. 

Ea are mai multe procese pe rol în Spania, pentru sechestrare și amenințare cu armă albă.

„Regina de la Madrid” a ajuns fața judecătorilor din Spania care i-au pronunțat o pedeapsă grea. Alina va sta 8 ani de zile după gratii, pentru proxenetism, amenințare și șantaj. Femeia a fost implicată într-o vastă rețea de proxenetism, ale cărei victime sunt zeci de românce, obligate să se prostitueze.

Claudia Balint, soția lui Nuțu Cămătaru

Claudia Balint, soția lui Nuțu Cămătaru a devenit cunoscută acum aproape 10 ani, când a apărut în unul dintre videoclipurile manelistului Florin Salam pentru piesa „Brazilianca”. 

Numele piesei i-a devenit proeclă, la vremea aceea, Claudiei.

Ea și Nuțu Cămătaru s-au cunoscut în anul 2013, într-un restaurant. Pe vremea aceea, Nuțu  era căsătorit cu Lidia Balint. 

Citește și: Nuțu Cămătaru a fost grațiat de Iliescu și de Ceaușescu. În anii '80 fura butelii, acum stă bine

Cei doi au divorțat în acel an iar Claudia a devenit iubita interlopului. În scurt timp, Nuțu a ajuns la închisoare, iar iubita i-a fost alături la procese și i-a făcut vizite la penitenciar. După eliberare, cei doi au devenit părinții unui băiat pe nume Cezar. 

Povestea lui Nuțu Cămătaru a devenit subiect de carte. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te