Motivul șocant pentru care un șofer a sărit din mașina în mers. S-a ales cu dosar penal

DE Octavia Constantinescu | 20.08.2023 - 12:05
Motivul șocant pentru care un șofer a sărit din mașina în mers. S-a ales cu dosar penal - Foto: Arhive / imagine cu caracter ilustrativ

Poliţiştii au întocmit dosar penal pe numele unui tânăr de 36 de ani care a sărit în timpul mersului din autoturismul pe care îl conducea, deoarece s-a defectat sistemul de frânare.

SHARE

Un șofer s-a ales cu dosar penal după ce a sărit din mașina în mers pentru că frânile nu au mai funcționat. A avut noroc și nu a pățit nimic.

A sărit din mașina în mers

Incidentul a avut loc sâmbătă în oraşul Uricani din judeţul Hunedoara. 

„La data de 19 august 2023, ora 11:00, un bărbat în vârstă de 36 de ani din oraşul Uricani, în timp ce conducea un autoturism pe un drum forestier, sistemul de frânare al autoturismului nu ar mai fi funcţionat, moment în care conducătorul autoturismului a încercat să  introducă o treaptă de viteză  inferioară  însă  nu a reuşit  ceea ce l-a determinat să  sară din autoturism”, a transmis IPJ  Hunedoara.

Şoferul a fost preluat şi transportat de către un echipaj medical la spital pentru acordarea  de îngrijiri medicale. „În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a mai precizat IPJ Hunedoara.

A sărit din mașină pentru că transporta migranți

Șoferul român al unei mașini în care se aflau 12 migranți ilegali a sărit din mașină în timp ce aceasta se deplasa. Poliția aflată în așteptare, împreună cu patrulele cehe, l-au interceptat pe traficantul care fugea.

Comandamentul de poliție al județului Csongrád-Csanád a lansat proceduri penale împotriva acestuia, în timp ce pasagerii sirieni au fost escortați înapoi la frontiera de securitate temporară.

O scenă demnă de un film a avut loc în prima parte a după-amiezii zilei de 13 august 2023 în apropiere de Szeged. Șoferul a sărit dintr-o mașină în mișcare cu o mișcare tipică unui cascador. Dar acțiunea sa nu a fost doar înfiorătoare, ci i-a pus și viața în pericol.

Citește și: Au scăpat ca prin minune după ce un buștean căzut dintr-un camion le-a străpuns parbrizul

Văzând poliția, șoferul autoturismului a încetinit la ieșirea dintr-un sensul giratoriu și apoi, deschizând portiera din stânga, a sărit din mașină în timp ce aceasta se deplasa și a fugit într-o pajiște din apropiere. După câțiva metri, poliția l-a prins.

În mașină se aflau douăsprezece persoane, care pretindeau toate că sunt cetățeni sirieni, dar nu aveau documente și nici dovada reședinței lor legale în Ungaria. 

După arestare, șoferul român în vârstă de 26 de ani a fost dus de poliție la un centru medical pentru tratarea rănilor suferite. Suspectul a fost apoi interogat și dus în arest. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te