Motanul care a reușit să terorizeze un oraș întreg. Stăpânii câinilor s-au înarmat cu spray

DE Octavia Constantinescu | 09.11.2023 - 17:03
Motanul care a reușit să terorizeze un oraș întreg. Stăpânii câinilor s-au înarmat cu spray - Foto: Profimedia / imagine cu caracter ilustrativ

Un motan roșcat terorizează un mic oraș din Țara Galilor. Felina neînfricată atacă din senin câinii ținuți în lesă de stăpânii lor, care nu scapă nici ei din ghearele animalului furios.

SHARE

Motanul a devenit spaima câinilor și a oamenilor din Țara Galilor. Atacă din senin orice vede pe stradă, mai ales câinii aflați în lesă.

Motanul care terorizează câinii și oamenii

Atacurile motanului „psihopat” sunt tot mai des relatate pe rețelele sociale, de către locuitorii unui mic oraș din Țara Galilor, Marea Britanie, Rhuddlan. Imaginile de pe rețelele sociale arată rănile provocate câinilor care au avut ghinionul să-i iasă în cale.

Într-o încercare disperată de a-l ține la distanță, localnicii țin la îndemână pistoale cu apă și spray-uri, în timp ce alții sugerează apărarea cu umbrela, arată publicația Daily Star. Un atac major s-a produs în această săptămână, când o femeie care își plimba câinele în lesă a fost urmărită de pisica roșcată.

Citește și: România, pe primul loc în UE la la numărul de proprietari de câini și pisici

Fotografia de după atac arată câinele cu mai multe zgârieturi pe față. Stăpâna a scris pe Facebook: „Această pisică este malefică, nu se teme de oameni sau câini, este curajoasă și foarte rea. Câinele meu era în lesă, dar pisica a alergat spre el și l-a atacat. Practic, ne urmărește pe stradă și atacă câinii. Mereu auzi de câini scăpați de sub control. Cum e cu pisicile" a scris femeia.

„Câinele nostru a fost atacat de aceeași pisică! Apoi a continuat să-l atace pe prietenul meu când ne îndepărtam!" a povestit o altă femeie

Un alt atac a fost confirmat de un bărbat: „Aceasta mi-a atacat câinele ieri (care era ținut într-un lesă scurt și strâns). Am oprit pe drum așteptând să se îndepărteze. Nu am putut să trecem de ea! Nu se dădea la o parte! Apoi a sărit asupra câinelui nostru și l-a zgâriat pe față."

Alison Blackledge, ale cărei câine, Doris, un Fox Terrier în vârstă de șapte ani, s-a întâlnit cu motanul roșcat cu aproximativ zece zile în urmă, a spus: „Biata Doris a ieșit mai rău, ceea ce este neobișnuit pentru un terrier. Ea era curioasă, s-a apropiat prea mult, apoi , bang, se rostogoleau pe jos. Doris era mai mult speriată"

Temându-se de posibila infecție cauzată de mușcături și zgârieturi, Alison a spălat-o și a dat-o cu cremă antiseptică, apoi a bandajat-o.

Citește și: Un șarpe imens, la plimbare în Costinești. Un copil de 4 ani a avut prezență de spirit și l-a sărit

Localnicii îngrijorați au luat legătura cu stăpânul pisicii, care și-a cerut scuze și a spus că va lua măsuri.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te