Mioara Roman s-a stins la 83 de ani. De ce a divorțat de Petre Roman și care a fost ultima dorință?

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 23.02.2024 - 16:47
Mioara Roman s-a stins la 83 de ani. De ce a divorțat de Petre Roman și care a fost ultima dorință - Foto: Captura ECRAN / imagine rol ilustrativ

Mioara Roman s-a stins la 83 de ani. De ce a divorțat de Petre Roman și care a fost ultima dorință? Anunțul a fost făcut în această dimineață de către fiica fostei jurnaliste, Oana Roman.

SHARE

Mioara Roman s-a stins la 83 de ani. De ce a divorțat de Petre Roman și care a fost ultima dorință? Anunțul a fost făcut în această dimineață de către fiica fostei jurnaliste, Oana Roman.

Mioara Roman s-a stins la doar 83 de ani. De ce a divorțat de Petre Roman?

Mioara Roman s-a stins din viață noaptea trecută, după o lungă suferință provocată de bolile cu care se confrunta. Oana Roman, fiica ei, a fost cea care a făcut tragicul anunț și a dezvăluit mai multe despre aceasta.

Fosta soție a lui Petre Roman se afla internată într-un azil de mai mult timp. Aceasta a fost căsătorită mai bine de 30 de ani cu Petre Roman, însă au avut o relație tumultoasă. După trei decenii au decis că este momentul să o ia pe drumuri diferite.

Fostul premier al României a ales să își asculte glasul inimii și a dezvăluit fără niciun ocoliș de ce s-a despărțit de mama copiilor lui. Petre Roman, formează un cuplu, de mulți ani, cu cântăreața Silvia Chifiriuc. Diferența de vârstă dintre cei doi este de 25 de ani.

Citește și: Petre Roman, după divorț: Mi-am pierdut capul după altă femeie. Fiica: Nu s-a gândit decât la el

Acesta a spus că s-a îndrăgostit până peste cap de actuala lui soție, iar în anul 2009 aceștia și-au unit destinele. În momentul în care a cunoscut-o, Petre Roman a decis că este momentul să încheie relația cu Mioara Roman.

A considerat atunci că are tot dreptul să se simtă bine cu aleasa inimii lui, iar decizia pe care a luat-o a fost din pură iubire pentru cea care îi este în momentul de față soție.

„M-am îndrăgostit foarte puternic de Silvia… nu numai pentru că e o femeie foarte frumoasă, nu numai pentru că are o voce splendidă, ci pentru că este un om cu care am simțit că mi-e foarte bine. Am și eu dreptul să mă simt foarte bine cu aleasa inimii mele”, a spus fostul premier al României, potrivit kfetele.ro.

Primele declarații ale lui Petre Roman după moartea fostei soții

Chiar dacă nu mai sunt împreună, Petre Roman a spus de-a lungul timpului numai cuvinte frumoase despre fosta lui soție, Mioara. El a spus că nu va vorbi niciodată urât despre ea, deoarece îi poartă un respect foarte mare, iar timp de 30 de ani și-au fost alături.

„Ea e o mare vorbitoare de limba arabă, o ziaristă excepțională. De la mine să auziți vreodată ceva nepotrivit sau negativ la adresa ei… exclus ”, a spus Petre Roman.

Petre Roman, a făcut primele declarații, în exclusivitate pentru Click!, după moartea fostei fostei sale soții, Mioara Roman. Vizibil uimit de această veste tristă, fostul premier și-a exprimat regretul cu privire la decesul celei alături de care a fost căsătorit nu mai puțin de trei decenii. 

„Este regretabil. Mioara a fost un om care a suferit mult din cauza acestei boli păcătoase. Acum cred că este mai ușor în momentul acesta fiindcă s-a chinuit mult cu boala ei.

A fost un om cult, inteligent și foarte bun la suflet care și-a oferit ajutorul celor care aveau nevoie. Eu cred că sunt foarte mulți oameni, mai ales tineri care au deprins multe lucruri de la Mioara.”, a declarat Petre Roman în exclusivitate pentru Click!

Cum a murit Mioara Roman și care a fost ultima dorință?

Oana Roman, fiica Mioarei Roman a dezvăluit ultimele clipe din viața mamei sale și care a fost ultima dorință a fostei jurnaliste.

Citește și: Deranj în familia lui Petre Roman. S-a aflat moștenitorul puloverului roșu care l-a făcut premier

„Ieri era bine, au mobilizat-o, totul era bine. La ora 1 noaptea a decedat practic în somn. Așa cum și a dorit. În liniște și fără dureri. A făcut stop cardiac și au resuscitat-o, dar fără succes. A plecat linștită. În pace și asa cum și a dorit.

Mereu a spus ca vrea să moara în somn. Și Dumnezeu i-a împlinit dorința. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace. Va fi acum alături de părinții și sora ei”, a declarat Oana Roman, potrivit Spy News.

Mioara Roman se confrunta cu multiple probleme de sănătate, iar starea ei generală se deteriora vizibil în ultima perioadă. A fost supusă unei intervenții chirurgicale pentru a îndepărta colecistul, apoi a suferit o operație pentru extirparea unui lipom infectat.

În plus, a primit diagnosticul de Parkinson, iar mâna dreaptă a fost complet paralizată. De asemenea, a avut mai multe accidente vasculare cerebrale, cu o recurență îngrijorătoare.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te