Deranj în familia lui Petre Roman. S-a aflat moștenitorul puloverului roșu care l-a făcut premier

DE Alex Darvari | Actualizat: 12.08.2022 - 19:42
Petre Roman FOTO: impact.ro

Petre Roman a dezvăluit cui a decis să îi lase puloverul roșu purtat la Revoluția din decembrie 1989, pulover devenit celebru pănă azi.

SHARE

Citește și: Petre Roman, declarație controversată: Am decis să divorțez pentru că e dreptul meu să mă simt bine

”Pentru Petrișor, cum îl alint pe fiul meu, voi avea mereu un cadou special. Spre exemplu, lui îi voi lăsa puloverul roșu pe care l-am purtat în zilele lui decembrie 1989 și care a făcut istorie, în felul său. Desigur, mai sunt și alte lucruri, dar nu discutăm acum despre ele.


Însă, uneori îmi alint fiul, chiar și acum, când a crescut, așa cum mă alinta tata. Îmi spunea, cu vocea lui aparte, Petrișor-Trișor, un joc de cuvinte și un alint care-mi lipsesc mult astăzi! Iar eu încerc să duc mai departe alintul, de data asta la adresa fiului meu."

Presa a speculat imediat că decizia acestuia ar putea să fie o mare lovitură pentru Oana Roman, mai ales că aceasta s-a plâns de mute ori de faptul că tatăl ei se poartă uneori ca și cum ea și familia ei nu ar avea mare importanță pentru el, potrivit ProTV. 

Petre Roman a făcut o serie de declarații, unde a dezvăluit care este motivul pentru care el și fosta lui soție, Mioara Roman, au divorțat.

Fostul premier al României, Petre Roman, formează un cuplu, de mulți ani, cu cântăreața Silvia Chifiriuc. Diferența de vârstă dintre cei doi este de 25 de ani.

Fostul premier al României  a spus că s-a îndrăgostit până peste cap de actuala lui soție, iar în anul 2009 aceștia și-au unit destinele. În momentul în care a cunoscut-o, Petre Roman a decis că este momentul să încheie relația cu Mioara Roman.

Citește și: VIDEO Limuzină de nuntă, tranformată într-un vehicul tactic de unitatea specială ucraineană Kraken

Petre Roman a considerat că are tot dreptul să se simtă bine cu aleasa inimii lui, iar decizia pe care a luat-o a fost din pură iubire pentru cea care îi este în momentul de față soție.

 „M-am îndrăgostit foarte puternic de Silvia… nu numai pentru că e o femeie foarte frumoasă, nu numai pentru că are o voce splendidă, ci pentru că este un om cu care am simțit că mi-e foarte bine. Am și eu dreptul să mă simt foarte bine cu aleasa inimii mele”, a spus fostul premier al României, potrivit kfetele.ro.

Chiar dacă nu mai sunt împreună, Petre Roman are de spus numai cuvinte frumoase despre fosta lui soție, Mioara. El a spus că nu va vorbi niciodată urât despre ea, deoarece îi poartă un respect foarte mare, iar timp de 30 de ani și-au fost alături.

„Ea e o mare vorbitoare de limba arabă, o ziaristă excepțională. De la mine să auziți vreodată ceva nepotrivit sau negativ la adresa ei… exclus ”, a spus Petre Roman.

 
 


 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te