VIDEO Medic neurolog din București, prins în timp ce încerca să spargă o cafenea de lux cu maceta

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 12.02.2024 - 13:55

Un medic neurolog din București a fost prins de polițiști la puțin timp după ce a încercat să spargă o cafenea de lux din Capitală. Acesta tăiase cu o macetă cablurile sistemului de supraveghere. Conform unor surse, medicul ar fi fost băut și drogat.

SHARE

Medicul ar fi fost sub influența alcoolului și a medicamentelor din categoria benzodiazepinelor, conform unor surse judiciare. 

A încercat să fugă când i-a văzut pe polițiști, dar a fost prins în fața ușii cafenelei. Acesta tăiase cablurile sistemului de supraveghere video cu o macetă. 

Medic neurolog din București, prins în timp ce încerca să spargă o cafenea de lux cu maceta

Totul s-a întâmplat în noaptea de 11 februarie. Secția 1 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că, în jurul orei 01.00, a observat prin intermediul sistemului de supraveghere video, că în interiorul unei cafenele din Sectorul 1 ar fi intrat o persoană, care ar fi secționat cablul de furnizare a serviciilor de internet, precum și cablul de alimentare aferent senzorului de iluminat, amplasate în exteriorul localului.

Citește și: Jaf ca în filme: opt hoţi cu cagule şi arme au dat o spargere în timpul unei petreceri în Iași

Polițiștii au ajuns imediat și au prins în flagrant, în dreptul ușii de acces a cafenelei, un bărbat, având asupra lui un obiect tăietor-înțepător, de aproximativ 55 cm.

Bănuitul, un bărbat în vârstă de 33 de ani, a fost condus la audieri, iar în urma extinderii cercetărilor, s-a stabilit că acesta ar mai fi săvârșit o infracțiune, în dauna aceluiași local.

Probatoriul administrat a relevat faptul că, la data de 16 decembrie 2023, în jurul orei 22.00, prin forțarea ușii de acces, bărbatul ar fi  pătruns în incinta cafenelei, moment în care ar fi incendiat camera de depozitare, fiind provocate distrugeri la nivelul pereților. De asemenea, au fost distruse mai multe bunuri, printre care și obiecte electronice, prejudiciul fiind de aproximativ 7.000 de lei.

Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, față de acesta fiind dispusă ulterior măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 1 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, a transmis Poliția Capitalei.

Citește și: VIDEO Spargere cu piatra la un magazin de arme. Au fost furate pistoale, lunete și spray-uri

Conform unor surse, bărbatul este un medic neurolog de la Centrul de Diagnostic și Tratament Dorobanți. În seara respectivă consumase  băuturi alcoolice combinate cu medicamente din categoria benzodiazepinelor. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te