Mașinile care l-au bruiat pe Nicușor Dan, cumpărate de primarul PSD Daniel Florea din bani publici

DE Petre Bădică | Actualizat: 18.06.2020 - 11:58

Candidatul comun PNL – USR/PLUS la primăria București, Nicușor Dan, a fost bruiat de angajați ai primăriei sector 5. Ei conduc vehicule comerciale cumpărate din bani publici.

SHARE

„Susțin o conferință de presă despre principalele subiecte de pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu General, care are loc astăzi. Alături de mine sunt Stelian Bujduveanu - Liderul consilierilor generali PNL, Alexandru Gâdiuță - Liderul consilierilor generali USR, Cristian Băcanu - Președintele PNL Sector 5 și Cristian Crivăț - Președinte USR Sector 5”, a anunțat Nicușor Dan pe pagina sa de Facebook.

Discursul invitaților lui Nicușor Dan a fost întrerupt imediat de claxoanele și zgomotul de accelerare ale unor mașini grele.

Acestea aparțin companiei care asigură salubrizarea sectorului 5. Compania a fost înființată de primarul Daniel Florea prin achiziția, din bani publici, de vehicule municipale.

MAȘINILE FIRMEI DE SALUBRITATE A SECTORULUI 5 (foto jos de pe pagina primăriei sector 5), IDENTICE CU CELE DIN SPATELE LUI NICUȘOR DAN (sus)

Daniel Florea urcă la volan
De pe pagina de internet a primăriei sectorului 5, aflăm că „Sectorul 5 va avea, începând de la 1 martie, cea mai mare și mai modernă flotă de utilaje de salubrizare din România”.

Prima poză care ilustrează știrea privind înființarea companiei de salubritate este chiar cu primarul Daniel Florea la volanul unui camion de gunoi (foto sus, deschidere).

 „Sectorul 5 va avea, începând de la 1 martie, cea mai mare și mai modernă flotă de utilaje de salubrizare din România
 Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, a prezentat astăzi noile utilaje ale societății de salubrizare a Primăriei. Societatea își va începe activitatea pe 1 martie și va beneficia de o dotare impresionantă – de peste 120 de utilaje, din care 37 autogunoiere mari, 9 autogunoiere mici, 37 basculante și mașini specifice, 15 măturatori stradale, 25 - utilaje si recipienți pentru reciclare”, se laudă primăria.

Mașinile din parcul auto prezentate pe site-ul sectorului 5 sunt identice (culoare, inscripționare, marcă etc) cu cele care se văd în spatele lui Nicușor Dan în timp ce acesta susține conferința de presă așa cum reiese și din înregistrarea conferinței de presă a candidatului PNL.

Nicușor îi răspunde lui Firea

Gabriela Firea a anunțat azi o ședință de Consiliu General pe agenda căreia se află zeci de proiecte și o rectificare bugetară.

Nicuşor Dan cataloghează demersul drept ”un subiect nesemnificativ”, ”o glumă”, arătând că bugetul municipiului Bucureşti este construit pe o previziune care prevede încasări de 7 miliarde de lei când, în realitate, se încasează la buget 4 miliarde de lei.

Pe 5 iunie, candidatul PNL pentru Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, a convocat o conferinţă de presă în Prelungirea Ghencea la care a apărut viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu.

Viceprimarul Aurelian Bădulescu s-a prezentat la locul anunţat pentru conferinţa de presă şi a început să-i reproşeze lui Nicuşor Dan că în ultimii ani a stat ”într-un dulap”.

 
La orice afirmație a lui Nicușor Dan, Bădulescu spune: „Fals”, „Mințiți”, „Nu este adevărat”.
 
Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a apărut acolo cu un dulap, încercând să îl împiedice pe Nicușor Dan să vorbească. Nicușor Dan a luat dulapul, vrând să îl mute în afara cadrului și l-a trântit. "Stați la 2 metri de mine”, i-a spus Nicușor Dan.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te