Majorat însângerat la Iaşi. Un tânăr a murit după ce a încercat să intervină într-o ceartă

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 17.09.2023 - 11:12
Majorat însângerat la Iaşi. Un tânăr a murit după ce a încercat să intervină într-o ceartă - Foto: Arhivă / imagine cu caracter ilustrativ

O petrecere de majorat s-a transformat în tragedie după ce între invitaţi a izbucnit un conflict. Incidentul a avut loc la miezul nopţii în localitatea Ciurea, iar la eveniment participau în jur de 30 de persoane.

SHARE

Majorat terminat cu o tragedie la Iași, după ce între ivitați a izbucnit un conflict. Tragedia a avut loc la miezul nopții, iar martori au fost alte 30 de persoane. 

Tânăr înjunghiat la un majort

Se pare că scandalul a izbucnit între cei veniţi din Iaşi şi cei din comună. Sebastian, un tânăr de 20 de ani, care a intervenit să aplaneze conflictul, a fost înjunghiat mortal în inimă şi în spate. A murit pe loc. Medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru el.

Un alt tânăr de 19 ani, de la care ar fi pornit cearta, se află în stare gravă la spital, cu opt lovituri de cuţit.

„În UPU peste noapte fost TC, 19 ani din Zanea, plăgi înjunghiate (agresiune) hemitorace bazal posterior drept, lombar drept, hipocondrul şi flanc drept, flanc stâng, stabil hemodinamic, s-a internat pe Chirurgie I”, au declarat medicii.

Agresorul poreclit „Casapu” a fugit după atac, însă a fost prins de poliţişti la scurt timp după crimă. Acesta nu a acţionat singur având un complice.

Tânăr cercetat pentru omor

Un tânăr de 18 ani este cercetat pentru tentativă de omor, după ce a înjunghiat un bărbat pentru că nu îi acordase prioritate la o trecere de pietoni. Cum s-a întâmplat totul?

Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital, în Timișoara, după ce a fost înjunghiat într-o parcare din oraș de un tânăr de 18 ani. 

Citește și: Cine e bărbatul suspectat că a ucis o româncă în urmă cu un an și a îngropat-o într-un parc din Roma

Totul s-a petrecuri vineri seara în zona Lipovei din timișoara, la o trecere de pietoni. Doi frați, care se aflau la acel moment în mașină, nu ar fi acordat prioritate la o trecere de pietoni unui grup de adolescenți.

Cei doi bărbați s-au dat jos din mașină pentru a le da o lecție pietonilor. Totuși, la un moment dat, situația a luat o întorsătură stranie.

Unul dintre adolescenți a scos un cuțit și l-a înjunghiat puternic în zona pieptului și a umărului pe tânărul de 19 ani și l-a rănit pe fratele acestuia.

Bărbatul, în vârstă de 27 de ani a încercat să-şi ducă repede fratele la spital, însă pe drum a oprit pentru a cere ajutor deoarece tânărul de 19 ani sângera puternic.

Citește și: Crimă pe litoral. Un bărbat de 69 de ani, găsit mort la recepția unei baze sportive din Mamaia

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te