Mai mulți petrecăreți au devastat hostelul unde erau cazați. „Mobilier distrus și vomă peste tot”

DE Daniel Toșa | 12.07.2022 - 12:30
Mai mulți petrecăreți au devastat hostelul unde erau cazați. „Mobilier distrus și vomă peste tot”/FOTO: Captura youtube

Un grup de tineri a organizat un majorat la un hostel de lângă Buzău și s-au pus de distrugeri. Proprietarul și-a pus mâinile în cap când a văzut ce a găsit în urma petrecăreților de ocazie. Paguba se ridică la peste 20.000 de euro.

SHARE

Când au venit a doua zi, proprietarilor nu le-a venit să creadă ce au găsit - camere murdare şi mobilier stricat, totul stropit din belşug cu... spumă de la stingătoare.

Au închis localul două zile pentru reparații și curățenie, iar acum se gândesc să facă plângere la poliție pentru distrugere.

Un tânăr din Buzău care a împlinit 18 ani s-a gândit să-şi organizeze majoratul într-un hostel din localitatea Vernești. A închiriat tot imobilul de opt camere pentru o seară de neuitat, și a invitat 20 de prieteni. Înainte de a începe petrecerea, pentru mai multă intimitate, i-a rugat pe proprietari să îi lase singuri în hostel.

„Parcă era după război”

„Ce au făcut acolo e de neimaginat, practic au distrus totul, o mizerie de nedescris, stingătoarele nu știu ce au avut cu ele, au golit toate stingătoarele, am găsit spuma de la stingătoare peste tot parcă era după război, scaune răsturnate, vomă peste tot, o canapea zgâriată”, a spus Denisa Coban, proprietara hostelului.

Citește și: VIDEO Forțele ucrainene au distrus un mare depozit rusesc de muniție din Herson. Rusii confirmă

Tinerii s-au distrat până dimineață și nu au ținut cont de faptul că în spațiul comun sunt instalate mai multe camere de supraveghere.

Citește și: 4.000 lei lunar, pensie militară pentru deputatul Francisc Tobă, acuzat de represiune la Revoluție

 „Am văzut cum se jucau cu un cuțit mare de bucătărie, altul afară l-a îmbrâncit pe un băiat, ăla a căzut lat, s-a ridicat după aia, bine că nu s-a întâmplat altceva și nu a murit, acum dacă era în joacă, asta nu știu”, a declarat Denisa Coban.

Părinții petrecăreților, oripilați de faptele acestora

După ce au urmărit imaginile camerelor de supraveghere, proprietarii i-au contactat și pe părinții tinerilor care au petrecut. Aceștia nu au putut privi imaginile și au încercat să își scuze copiii.

„Sâmbătă i-am chemat ca să le arăt filmările, ce au făcut, au spus că e suficient ce au văzut, nu mai pot vedea mai departe că li se face rău. Nu am înțeles comportamentul ăsta că eu sincer mă duceam să văd ce a făcut copilul meu acolo”, a spus femeia.

Hostelul devastat de grupul de tineri a fost închis două zile pentru reparații și curățenie. Acum proprietarii se gândesc să facă plângere la poliție pentru distrugere.

Evenimentul nu este unul fără precedent. La începutul acestui an, o pensiune din București a fost distrusă de un grup de tineri care au petrecut acolo noaptea de Revelion, iar pagubele au fost de 20.000 de euro.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te