"Justiţiarul de Berceni", „plimbat” pe capota unei mașini de un prădător care hărțuia o minoră

DE Daniel Toșa | Actualizat: 03.08.2023 - 15:02
Justiţiarul de Berceni - Foto: Youtube/Justițiarul de Berceni - Captură foto Ep. 69

Vloggerul Alexandru Costandachi, cunoscut pe YouTube ca „Justițiarul de Berceni” a trăit o experiență șocantă în timp ce urmărea un bărbat care hărtuia o minoră de 14 ani. Agresorul l-a luat pe capota mașinii și l-a plimbat circa 2 km prin Sectorul 3 al Capitalei.

SHARE

Un şofer de 41 de ani a fost arestat preventiv pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor, după ce l-ar fi luat pe „Justițiarul de Berceni” pe capota mașinii sale și plimbat pe o distanţă de aproximativ 1,6 km, pe străzile din Sectorul 3 al Capitalei.

"Justiţiarul de Berceni", „plimbat” pe capota unei mașini de un prădător care hărțuia o minoră

"La data de 02.08.2023, în jurul orei 01,45, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul (un bărbat de 41 de ani) a transportat persoana vătămată pe capota motor a autoturismului pe care îl conducea, rulând pe artere intens circulate din municipiul Bucureşti, Sector 3, pe o distanţă de aproximativ 1,6 km, punând în pericol viaţa victimei", a transmis joi Parchetul Capitalei.

Incidentul ar fi pornit după ce o fată de 14 ar fi cerut ajutor, susţinând că este agresată de un bărbat. Potrivit unor surse judiciare, în apărarea ei a venit Alexandru Costandachi, cunoscut printe tineri ca "Justiţiarul de Berceni".

„Am primit mai multe mesaje de la o domnişoară de 14 ani”

"Am primit mai multe mesaje de la o domnişoară de 14 ani. Şoferul a început să o agreseze, adică să o pipăie în zonele intime şi să nu o lase să coboare din maşină, până când aceasta nu i-ar fi dat numărul de telefon. A fost forţată să-i dea numărul de telefon, iar în următoarea zi a contactat-o şi se purta de parca era normal", a declarat Alexandru Costandachi pentru Pro TV.

El ar fi încercat să-l prindă pe şofer, însă a fost luat pe capota maşinii şi plimbat pe străzi.

Vlogger celebru, „plimbat” 2 km pe capota mașinii unui prădător

"Am mers aproape doi kilometri. De pe străduţă a ieşit direct în Bulevardul 1 Decembrie 1918, a oprit maşina, a venit agresiv spre mine şi în momentul ăla am fost nevoit să-l imobilizez şi am aşteptat să vină Poliţia", a spus Costandachi.

Youtuber-ul explică mai pe larg tot ce s-a întâmplat aici:

"Justiţiarul de Berceni" este popular pe reţelele de socializare pentru acţiunile sale, prin care încearcă să-i prindă pe agresori sexuali din mediul online şi să-i predea Poliţiei. El a reușit în decursul a unui an să prindă 86 de bărbați care ademeneau minore prin diverse metode pentru a profita de ele ulterior.

În multe dintre cazuri, prădătorii își expuneau în mod direct intențiile, numai că atunci când dădeau ochii cu Alexandru Costandachi „poftele” lor se suprimau rapid. Nu de puține ori, bărbații care încercau să corupă minori deveneau agresivi atunci când erau prinși.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te