Interlopul Robert Yoc și-a împușcat vărul în mână. Ce credea că a făcut victima

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 11.02.2024 - 11:20
Robert Bușă Foto: cancan.ro

Interlopul Robert Bușă, zis Yoc și-a împușcat o rudă cu un pistol cu bile. Victima nu a fost rănită grav însă a depus plângere la poliție. Robert Yoc se afla sub control judiciar pentru tentativă de omor.

SHARE

 Robert Bușă, zis Yoc este unul dintre interlopii cei mai agresivi din Capitală. El se afla sub control judiciar pentru o tentativă la omor când și-a împușcat o rudă. 

S-a întâmplat recent, în Ferentari. Florin Gheorghe a anunțat Poliția că a fost împușcat  de Robert Bușă cu un pistol cu bile. Cei doi sunt verișori primari dar interlopul crede că soția sa are o relație extraconjugală cu cel pe care l-a împușcat.

 

Interlopul Robert Yoc și-a împușcat vărul în mână. Ce credea că a făcut victima

La data de 6 februarie 2024, Secția 26 Poliție a fost sesizată, prin sistem 112, de către Florin Gheorghe, în vârstă de 36 de ani, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 15.00, ar fi suferit o plagă prin împușcare, în regiunea antebrațului, în timp ce se afla la o adresă din Sectorul 4.

Din primele cercetări efectuate de către polițiștii care s-au deplasat la fața locului, s-a stabilit că, în urma unor divergențe verbale cu interlopul Robert Badea, privind o presupusă relație extraconjugală cu soția sa, acesta i-ar fi provocat o rană prin împușcare, prin folosirea unui pistol cu bile de cauciuc.

Ulterior, bărbatul a fost transportat de către un echipaj de prim-ajutor la o unitate medicală, pentru îngrijiri de specialitate.

Citește și: Interlopul Robert Bușă a năvălit cu sabia la un priveghi. Se certase cu fosta soție

De asemenea, din investigații s-a mai stabilit că persoana bănuită de comiterea faptei, interlopul 47 de ani, se află sub măsura controlului judiciar pentru o faptă de tentativă de omor comisă în anul 2021.

”În vederea probării activității infracționale a bărbatului, la data de 9 februarie 2024, a fost pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, fiind identificat și ridicat pistolul pe care acesta l-ar fi folosit la comiterea faptei.

Totodată, a fost pus în aplicare un mandat de aducere, emis pe numele bănuitului, acesta fiind depistat, cu sprijinul polițiștilor Secției 19 și condus la audieri.

În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior, față de acesta a fost dispusă măsura arestului preventiv, pentru 30 de zile”, a transmis Poliția Capitalei.

Interlopul Robert Bușă, zis Yoc a devenit cunoscut după ce i-a atacat pe frații Cămătaru chiar pe holul Curții de Apel București, unde a avut un schimb de lovituri cu Sile Cămătaru.

Citește și: VIDEO Viață de urmăriți general: Mircea Nebunu, petreceri cu Salam, Anaser Duduianu dă pilde pe net

Ulterior, după ce a pozat în victimă și a luat de la Cămătari daune evaluate la aproximativ 60.000 de euro, interlopul s-a asociat cu gruparea Sportivilor, după ce, ani la rând, fusese unul dintre cei mai credincioși locotenenți ai fraților Nuțu și Sile Balint.

Ulterior, în februarie 2021, Yok l-a înjunghiat și pe Alexandru Stoica, zis Aticu, unul dintre finii lui Nuțu Cămătaru, care, deși grav rănit, a reușit să scape cu viață. Aflat în libertate, Robert Yoc s-a făcut din nou remarcat și săptămâna trecută, după ce s-a certat cu fosta lui soție, Nicoleta Vasile, zisă Indianca.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te