Interlopul Kalu, care bătea victimele cu ciocanul de șnițele, a scăpat de un proces cu Primăria

DE Adrian Costin | Actualizat: 22.11.2021 - 12:14
Interlopul Kalu, care bătea victimele cu ciocanul de șnițele, a scăpat de un proces cu Primăria Foto: money.ro

Administrația Fondului Imobiliar București a decis să renunțe la procesul deschis împotriva lui Franco Pascu, zis Kalu, interlop specializat în răpiri și care își tortura victimele cu ciocanul de bătut șnițele. El este fostul iubit al Otiliei Bilionera.

SHARE

Franco, fost iubit al cântăreței Otilia Brumă, membru al unei grupăr specializate în atacuri de tip mafiot și răpirea oamenilor, pe care îl bătea cu ciocanul de șnițele până le zburau dinții și pe spărgeau rotulele - a fost condamnat, recent, pentru tentativă de omor.

Citește și: Interlopul Mircea Nebunu, condamnat cu executare pentru conducere fără permis, dat în urmărire

Franco Kalu și Giani Hingheru, l-au înjunghiat de mai multe ori, în urmă cu trei ani, pe Răzvan Lucan, zis Românu, chiar în fața ambasadei Chinei. A fost o răfuială în lumea interlopă, iar totul ar fi plecat de la soția lui Lucan, care ar fi avut, cu doar câteva ore mai devreme, un conflict în trafic cu un membru al clanului din care face parte Kalu.

Citește și: Finul interlopului Turcu a plantat în curtea casei o grenadă și un pistol. Cine le-a recoltat

După incident Franco și Giani au dispărut fără urmă. Au fost acuzați de tentativă de omor și de tulburarea ordinii şi liniştii publice, fiind dați în urmărire generală.  

Cei doi au fugit tcoma în Nicaragua însă, până pa urmă, au fost extrădați în România. Franco Kalu a fost condamnat în acest an la opt ani și șase luni de închisoare cu executare. 

Citește și: Cămătarii Gone Barbarul, Bănel și Kis Pericol speriau datornicii cu clipuri cu interlopi periculoși

Procesul cu Administrația Fondului Imobiliar

Pe când era în închisoare, în luna septembrie, Administrația Fondului Imobiliar, instituție din subordinea Primăriei Capitalei, l-a acționat în instanță pe Kalu pentru neachitarea chiriei pentru un imobil din București. 

Citește și: Cum a supraviețuit o femeie peste a cărei mașină a trecut un camion cu 18 roți: Nu am văzut așa ceva

Săptămâna trecută, Judecătoria Sectorului 2 a luat act de renunțarea la judecată a Administrației Fondului Imobiliar.

"Ia act de renunţarea reclamantei la judecată. Cu drept de recurs în termen de 30 zile de la comunicare, cu depunerea cererii la Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti. Pronunţată astăzi, 17.11.2021, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, au decis magistrații, conform Spynews.

Cel mai probabil, Kalu și-a achitat chiriile restante.

Implicat alături de Mario Iorgulescu în dosarul de sechestrare de persoane

În septembrie 2016, Mario Iorgulescu a fost reținut alături de alte trei persoane pentru lipsire ilegală de libertate și loviri și alte violențe, distrugere și favorizarea infractorului după o plângere penală a lui V.D.I.

Acesta a reclamat că Mario Iorgulescu l-a chemat într-un apartament din București sub pretextul restituirii unei sume de bani iar acolo, ajutat de frații Kalu, l-au bătut, înjunghiat și lovit cu un ciocan pentru șnițele timp de mai multe ore. Ulterior, acesta a fost amenințat pentru a-și retrage plângerea.

Victima a spus în proces că banii (500 euro) erau dați cu împrumut lui Mario pentru ca acesta să-și găsească o locuință cu chirie, după o ceartă cu tatăl lui.  

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te