Interlopul Ciociu, care a violat o minoră de 12 ani fiind în arest la domiciliu, condamnat la 12 ani

DE Adrian Costin | Actualizat: 15.10.2021 - 19:18
Interlopul Interlopul Florin Ciociu a fost condamna la 12 ani de închisoare după ce a violat o fată de 12 ani pe când se afla în arest preventiv Foto: INQUAM Photos/ Cornel Putan

Arestat preventiv pentru furt, Florin Ciociu , (49 de ani) a încercat de mai multe ori să scape de arest preventiv. La un moment dat a fost plasat în arest la domiciliu. Cât timp s-a aflat acasă a ademenit o minoră pe care a violat-o.

SHARE

Florin Ciociu acționa doar noaptea şi fura tot ceea ce considera că este de valoare, în special scule folosite în activităţile de construcţie. O parte din marfa furată o preda unui alt bărbat, în schimbul unor sume de bani, care le folosea în activităţile de construcţie pe care le derula.

Citește și: Un hoț de lemne și-a bătut doi prieteni cu scândura pentru că l-au trezit din somn. Pedeapsa: 10 ani

Arestat preventiv pentru furt, barbatul de 49 de ani a încercat de mai multe ori să scape de arest preventiv. La un moment dat a fost plasat în arest la domiciliu. Cât timp s-a aflat acasă a ademenit o minoră pe care a violat-o.

Citește și: BRD vrea să deschidă cu forța caseta de valori a interlopului Belgian Tănase și a unui fost procuror

Fapta de viol a fost descoperită întâmplător, în ianuarie 2021, când poliţiştii au mers să îl verifice în arest la domiciliu.

Citește și: Clanul Capră, care lua alocațiile copiilor victimelor și le amenința cu violul, ani grei de pușcărie

A violat o minoră de 12 ani pe care o îmbătase

La un moment dat, a fost arestat la domiciliu, dar nici așa nu s-a potolit. 

Citește și: Clanul Capră, care lua alocațiile copiilor victimelor și le amenința cu violul, ani grei de pușcărie

”Poliţiştii desemnaţi cu supravegherea au efectuat o vizită inopinată la domiciliul inculpatului, pentru verificarea respectării măsurii arestului la domiciliu şi a obligaţiilor stabilite de către instanţa de judecată. Cu acea ocazie, la locuinţa stabilită de instanţa de judecată a fost identificat inculpatul, împreună cu minora în vârstă de 12 ani, care se afla într-o vădită stare de ebrietate şi care a relatat verbal faptul că numitul a obligat-o să consume băuturi alcoolice şi să întreţină relaţii sexuale cu acesta”, au transmis anchetatorii.

A fost arestat preventiv din nou şi, ulterior, trimis în judecată pentru viol. Miercuri, 13 octombrie, Judecătoria Alba Iulia l-a condamnat la 12 ani şi 6 luni de închisoare.

Pentru viol a primit 12 ani, condamnare care s-a contopit cu o alta de 1 an şi 6 luni primită tot în 2021 pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere. De asemenea, Bărbatul a mai fost obligat să plătească daune morale de 10.000 de lei victimei minore şi i-a fost interzis să se apropie de aceasta la mai puţin de 50 metri, pe o perioadă de 2 ani după executarea pedepsei închisorii, conform Alba Iulia Info. Hotărârea poate fi contestată la Curtea de Apel.

S-a dus să bată niște rude, tot când era în arest la domiciliu

Tot în perioada cât s-a aflat în arest la domiciliu, bărbatul s-a dus la locuinţa unor rude. Acolo, înarmat cu un cuţit, şi-a căutat un nepot pentru a se răzbuna şi i-a aplicat unei alte persoane din casă două lovituri cu pumnul. Şi pentru aceste fapte este cercetat de către poliţişti.

În acelaşi timp, dosarul în care este judecat pentru furt merge mai departe pe rolul instanţei. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te