Interlopul care a amenințat doi soți că „îi taie pe la jumate”, acuzat că a jefuit un cazino

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 17.05.2023 - 14:02
Interlopul mascat a intrat în cazino. Foto: captură Impactpress.ro

Un interlop extrem de violent a fost arestat pentru 30 de zile după ce a jefuit un cazino din vestul țării. Bogdan Vlăduț Trică și alți trei complici au furat 7.500 de lei. Acum câțiva ani, acesta a amenințat doi soți că îi taie dacă nu îi dă 5.000 de euro.

SHARE

Bogdan Vlăduț Trică este cunoscut în lumea interlopă ca fiind extrem de violent. A făcut închisoare după ce a amenințat doi soți că îi va ucide dacă nu îi dau 5.000 de euro. Acum este arestat în cazul jafului cazinoului de la Chișineu-Criș.

El este unul dintre cei doi bărbați care au intrat mascați în sala de jocuri. Alături de el au fost arestați și alți trei complici. 

Interlopul care a amenințat doi soți că ”îi taie pe la jumate”, acuzat că a jefuit un cazino

Interlopul Bogdan-Vlăduț Trică, Florin Ghergheș, Andrei Grue și Ștefan Balogh au fost băgați după gratii pentru 30 de zile sub acuzația de tâlhărie calificată. 

Ei au pus la cale jaful din cazinoul din Chișineu Criș. Au intrart mascați și au fugit cu 7.500 de lei. 

Citește și: Interlopul Scopo se dădea reporter și jefuia românii "intervievați" în benzinării prin străinătate

„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Chișineu-Criș privind pe inculpații: – Gherhes Cristian Florin, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tălhărie calificată, Tircă Bogdan Vlăduț, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tălhărie calificată, Grue Andrei, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la tălhărie calificată, Balogh Ștefan, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la tălhărie calificată.

Dispune arestarea preventivă a inculpaților Gherheș Cristian Florin, Tircă Bogdan Vlăduș, Grue Andrei și Balogh Ștefan pe o perioada de 30 de zile, începând din data de 15.05.2023 până la data de 13.06.2023, inclusiv.

Citește și: VIDEO Adrian "Beleaua" Corduneanu a scăpat de belele: e și liber și fără sechestru pe vila sa de lux

Respinge cererile inculpaților, formulate prin avocat ales sau numit din oficiu, de luare a măsurii arestului la domiciliu sau a unei măsuri preventive neprivative de libertate față de aceștia”, se menționează în Încheierea – măsuri preventive (faza de UP) 9/2023 pronunțată în 15.05.2023.

Cine este interlopul Bogdan Vlăduț Trică

Interlopul Bogdan Vlăduț Trică este cunoscut în lumea interlopă din Timiș. 

În 2018, acesta a fost arestat preventiv și ulterior condamnat după ce a șantajat doi soți din Timișoara cu moartea să-i plătească 5.000 de euro drept taxă de protecție. 

Citește și: Gigi Becali, despre Nuțu Cămătaru: Când eram la cazino, îi ceream o sută-două sute de mii de euro

Altfel, acesta urma să îi ”taie pe la jumătate”. El chiar se pregătea să își pună planul în aplicare însă a fost prins la scurt timp. 

Acesta chiar chemase alți 4 interlopi din țară care să-l ajute să-și pună în aplicare planul diabolic. Un interlop din Huș i-a spus că el vine dar nu vrea să se întoarcă cu mâna goală și că trebuie să îi dea un pont pentru o spargere. Trică i-a promis că ”îi dă” un om de afaceri arab care are bani în casă, conform impactpress.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te