Gigi Becali, despre Nuțu Cămătaru: Când eram la cazino, îi ceream o sută-două sute de mii de euro

DE Adrian Costin | Actualizat: 02.12.2021 - 14:24
Foto: INQUAM Photos/ Octav Ganea

După ce în cartea lui Codin Maticiuc despre Nuțu Cămătaru a apărut informația că interlopul ar fi urmat să devină patronul echipei Steaua, dar a refuzat și l-a recomandat pe Gigi Becali, cel din urmă a reacționat. A spus că doar împrumuta bani de la Nuțu ca să joace la cazino.

SHARE

În contextul apariției cărții scrise de Codin Maticiuc, „Viața lui Nuțu Cămătaru, dresor de lei și de fraieri”, a reapărut și informația că Nuțu Cămătaru ar fi deținut și trei jucători importanți ai Stelei, la începutul anilor 2000. Acum doi ani Florentin Dumitru a spus că el, Marian Aliuță și Mirel Rădoi ar fi fost cumpărați în alb de interlop.

Citește și: Manu Bombardieru vrea să se bată cu Nuțu Cămătaru după ce acesta a scris că n-ar fi ciumeg

Doar că Gigi Becali neagă aceste informații și susține că singura relația pe care avut-o cu Nuțu Cămătaru a fost când îi cerea bani la cazino.

Citește și: Interlopul Bebino, zis King Kong, este din nou liber. Ce i-a transmis Mircea Nebunu

„Astea sunt niște minciuni... Eu ce relație aveam cu Nuțu, când eram pe la cazino, îi ceream o sută-două sute de mii de euro, a doua zi îi dădeam înapoi. Atât a fost. ", a spus Gigi Becali.

Citește și: Interlopul Mircea Nebunu, fugit din țară, live cu Florin Faraonu: Barcelona, viața mea. Vă pupăm!

Ce a fost cu Gigi Corsicanu

Becali neagă faptul că i-ar fi cerut interlopului Nuțu Cămătaru să îl bată pe Gigi Corsicanu, liderul de galerie al Rapidului.  

Citește și: Ucigașul interlopului Caiac, eliberat după 11 ani de închisoare. Mavrichie: L-am omorât de frică

"Eu nu eram fraier. Niciodată nu am spus ca cineva să bată pe cineva. Mereu când cineva voia să bată pe cineva, eu mă opuneam. Eu habar nu am de așa ceva. Mi-e și rușine să comentez aceste lucruri”, a declarat Gigi Becali la PRO X.

Iată pasajul din cartea „Viața lui Nuțu Cămătaru, dresor de lei și de fraieri” în care Nuțu povestește despre cum l-a bătut pe Gigi Corsicanu, șeful galeriei Rapidului:

"La un moment dat s-a luat cu (Gigi) Corsicanu. Acela mereu îl lua la telefon și îl înjura numai de fetele lui. Și băga și-și scotea în fetițele alea de o luase Gigi razna. Voia să-l antrenez să se bată cu Corsicanu, înnebunise de tot. L-am căutat eu pe Corsicanu și l-am găsit la o cârciumă prin Herăstrău.

Era cu un văr de-ai lui Fane Spoitoru și cu niște arbitri. L-am pândit să se despartă de păia și când s-a suit într-un taxi, l-am blocat cu mașinile.
Am spart geamurile la taxi cu pumnii și răngile și i-am scos prin geam pe el și pe acela al lui Fane.

Ăluia i-am dat doar un pumn în piept de și-a pierdut aerul și i-am zis să stea cuminte. Pe Corsicanu l-am spart cu bătaia și, când a căzut inconștient, soră-mea Angelica a sărit cu tocurile pe fața lui de l-a tăiat".
 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te