Încă un conspiraționist cere donații să lupte cu covidul. Dan Chitic nu mai are bani de amenzi

DE Andrei Mocanu | Actualizat: 13.04.2021 - 23:18

Încă o persoană care militează pentru nerespectarea restricțiilor anti COVID și care organizează proteste în stradă cere bani de la fanii conspiraționiști.

SHARE

Ideea inițială a aparținut Adinei Alberts, care a cerut bani să angajeze oameni care să spună minciuni despre pandemie.

„Sistemul s-a pus pe mine. Sistemul mă vrea in sapă de lemn. Începe să fie clar că vor face tot ce pot pentru a mă opri să mai fiu purtătorul de cuvânt al Dvs. Vor să mă descurajeze, sa mă sperie, sa mă timoreze”, își începe avocatul Dan Chitic, steaua portalului rusesc Sputnik, postarea prin care cere donații în bani de la cei care nu cred în COVID-19.

„Nu vor reuși! Vor sa îmi ia fiecare bănuț pe care îl câștig din munca mea cinstita. Și asta pentru simplu motiv ca nu renunț sa spun ceea ce cred. Ceea ce credeți și Dvs.

Ultima amenda este de 15.000 lei (cincisprezece mii lei).

7.500 lei (șapte mii cinci sute lei) plătibili in 15 zile.

Am fost aspru sancționat pentru ca as fi organizat și condus protestele din 29 Martie 2021, la care ar fi participat 2.500 cetățeni, după spusele jandarmeriei.

Citește și: FOTO&VIDEO Drumul expres pe care Olguța îl promitea pentru 2016, gata în 2021. Cum arată cei 40 km

Ca și la 20 Martie, și in 29 Martie jandarmii au avut un comportament ireproșabil”, menționează avocatul Dan Chitic costurile pe care i le-a adus negarea pandemiei și nerespectarea restricțiilor impuse de autorități.

Apoi, după ce a spus o poveste, avocatul întinde și mâna. 

„Știu ca au primit ordine de foarte sus sa fiu aspru sancționat, motiv pentru care nu le port pică.
Ba chiar le mulțumesc încă odată pentru tot ce au făcut pentru siguranta si protecția celor câteva mii de persoane care au ieșit in strada.
Cu toate astea, fac încă odată apel la bunăvoința și sprijinul Dvs pentru a plăti și aceasta amenda, care încep sa fiu convins ca nu va fi și ultima...”, s-a rugat Dan Chitic de cei care nu vor să poarte mască. 

Conspirațiile au sărăcit-o pe Adina Alberts. Cere donații de la cei care nu cred în COVID

Ideea de a cere bani de la conspiraționiști nu e nouă. A avut-o prima dată Adina Alberts, medic chirurg estetician de succes, soția milionarului Viorel Cataramă, ea însăși înstărită.

Citește și: Adina Alberts cu 2.000.000 € în bancă și 2.300.000 € în artă cere bani să lupte contra restricțiilor

Medicul chirurg estetician Adina Alberts s-a remarcat în ultimul an prin candidatura sa la Primăria Sectoruli 1 și prin faptul că se luptă să demonstreze că Sars-COV 2 nu este un virus atât de periculos pe cât susțin specialiștii lumiii, că pandemia de COVID-19 este exagerată și că tratamentele aplicate în spitale de colegii săi doctori sunt greșite. 

Medicul combate tehnologia ARN mesager din vaccinurile Pfizer și Moderna, insistă pentru administrarea la pacienții cu COVID-19 a unei substanțe, ivermectina, folosită ca deparazitant la animale și a declarat repetat că oamenii sunt forțați sau plătiți să se vaccineze. 

Apare frecvent la Antena 3 alături de alți conspiraționiști.

Toată această activitate a epuizat-o, afirmă Adina Alberts, prin urmare vrea să angajeze oameni care să o ajute să combată mai bine datele oficiale ale autorităților și medicilor epidemiologi. 

Citește și: Conspirațiile au sărăcit-o pe Adina Alberts. Cere donații de la cei care nu cred în COVID

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.