Gabriela Cristea spune că nu s-a măritat din dragoste. Motivul ține de trecerea anilor

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 03.11.2023 - 18:24
Gabriela Cristea spune că nu s-a căsătorit din iubire. Motivul ține de trecerea anilor - Foto: Viva / imagine cu caracter ilustrativ

Gabriela Cristea a recunoscut abia acum de ce s-a căsătorit cu Marcel Toader. Cei doi au fost împreună 5 ani de zile, după care au divorțat, moment dificil pentru celebra prezentatoare. Iată de ce s-au căsătorit cei doi.

SHARE

Ce spune Gabriela Cristea despre mariajul cu Marcel Toader. Prezentatoarea a dezvăluit cum a ajuns să se căsătorească cu afaceristul. 

S-au căsătorit din iubire?

Gabriela Cristea a făcut noi dezvăluiri legate de căsnicia cu regretatul Marcel Toader. Cei doi au divorțat cu ani în urmă, dar traumele sunt încă acolo. Cu toate acestea, prezentatoarea TV spune că s-a împăcat cu pierderile suferite. 

Gabriela Cristea a fost căsătorită cu Marcel Toader timp de 5 ani și au divorțat la dorința omului de afaceri. Într-o zi, fostul soț al prezentatoarei TV a venit acasă și a pus-o pe aceasta să își facă bagajele.

Citește și: Papadopol a divorțat după 12 ani pentru o colegă: „Nu sunt fericit”. De ce l-a iertat fosta soție

Acum, se pare că prezentatoarea nu s-a căsătorit din iubire. 

„Uite, o să fiu foarte cinstită, m-am căsătorit pentru că ajunsesem la o vârstă. Și era ok când m-am căsătorit. Nu pot să zic că a fost o mare dragoste, nebunie, pasiune, stele căzătoare și așa mai departe. Dar, ajunsesem la o vârstă și era momentul să mă așez și eu la casa mea. E momentul să fac și eu vreo 2-3 copii, măcar unul și să fiu și eu în rândul lumii, cum s-ar spune.”a spus Gabriela Cristea în podcastul „Acasă la Măruță”.

Se pare că aceasta își dorea foarte mult și un copil, însă fostul soț nici nu voia să discute.

Eu îmi doream să devin mamă, el se făcea că plouă. El nu și dorea, el avea un copil. Și da, pentru el era ok. Adică nu m-a susținut nici măcar….” a continuat Gabriela Cristea.

„Cariera mea era super înfloritoare. Eu l-am iubit. Da, da, pentru că la început a fost un om extraordinar. Cu asta m-a cucerit. Bine, mai mult i-a cucerit pe prietenii mei.

După care, încet, încet m-a cucerit și pe mine și am zis… Băi, de ce nu?' Până la urmă e un om ok, se poartă frumos cu mine. De ce să nu mă căsătoresc? Avea toate atuurile la momentul la care ne-am căsătorit pentru a avea o relație ok.„, a mai spus Gabriela Cristea.

Au divorțat după 5 ani de căsnicie

Cei doi au divorțat după 5 ani de mariaj. Totul, după ce afaceristul i-a spus să părăsească căminul conjugal.

„Era ok când ne-am căsătorit. M-am trezit într-o zi că el îmi spune „Casa e a mea, ușa a ta” și mi-a zis că în patru zile eu trebuie să mă mut. Era casa lui. (..)

Eu pe atunci primeam 20.000 de euro pe lună. Să știi că i-am trecut la pierderi și dacă îmi pot permite să trec 1 milion de euro la pierderi, cred că sunt o tipă extrem de cerebrală. Dumnezeu mi-a dat după.

Când am plecat, m-am dus și eu la bancă, că nu aveam bani. El era un tip foarte șmecher, care lua în calcul multe chestii, la care tu nu te-ai fi gândit. El nu avea niciun ban în conturi și conturile mele se umpleau în fiecare zi.

El scotea bani zilnic cât era limita maximă. El avea drept de semnătură asupra banilor mei.”, a declarat Gabriela Cristea, în cadrul unui podcast. 

Citește și: Papadopol, divorț după 12 ani pentru că „voia să fie cowboy”. Își suna fosta soție să îl consilieze

„La început i-a păcălit pe toți prietenii mei, pe toată lumea, pe mine. Dar după aceea a trebuit să trag. Mă pusese bou la jug”, a subliniat ea.

Însă, după toate acestea și după divorț, prezentatoarea și-a revenit și a găsit fericirea lângă actualul soț.

„Când am început relația cu Tavi, lumea a crezut că este relația mea pansament și nu ne dădeau șanse că o să fim împreună. Ce crezi că m-a atras? A fost obraznic, adică și-a permit niște chestii.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te