Furt bizar într-un supermarket. Au luat toate ciocolatele de pe raft. Prejudiciul, nerecuperat

DE Vlad Alexandru | 30.06.2023 - 17:04
Raft cu ciocolata Foto: Profimedia Images (imagine cu rol ilustrativ)

Furt bizar într-un supermarket din România. Doi hoți au luat toate ciocolatele de pe raft și au fugit. Prejudiciul se ridică la câteva mii de lei și nu a putut fi recuperat.

SHARE

Doi hoți au furat dintr-un supermarket marfă de peste 4.600 de lei. Ei au ales însă numai dulciuri. Polițiștii nu au reușit să recupereze paguba. 

Magistrații au decis ca aceștia să fie cercetați în continuare în libertate.

Furt bizar într-un supermarket. Au luat toate ciocolatele de pe raft. Prejudiciul, nerecuperat

Este vorba despre un tânăr în vârstă de 18 ani şi un bărbat de 33 ani din comuna Cefa sunt cercetaţi pentru furt, după ce, profitând de neatenţia vânzătorilor dintr-un supermarket orădean, au încărcat în coşul de cumpărături toate ciocolatele găsite pe raft, iar apoi au plecat.

Citește și: VIDEO Trei români căutați de procurorii din Germania, prinși în România. Ce infracțiuni au comis

Ineditul incident s-a produs pe 19 iunie. Cei doi bărbaţi au intrat într-un supermarket din cartierul Rogerius, au luat un coş metalic în care au pus toate ciocolatele şi, apoi, profitând de neatenţia angajaților, au plecat. Ulterior, ei au vândut toate dulciurile, prejudiciul fiind stabilit la 4.665,80 lei, nerecuperat.

Cei doi hoţi au fost prinşi, miercuri, de polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului Oradea, care i-au reţinut pentru 24 de ore, în Arestul Poliţiei Bihor.

Joi, suspecţii au fost prezentaţi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, iar procurorul a propus arestarea preventivă a acestora pentru 30 zile. Solicitarea a fost respinsă, însă, de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Oradea. 

Citește și: 59 de hoți români au furat marfă de 760.000 €. Percheziții în România, Italia și Germania

Ca urmare, hoţii au fost lăsaţi în libertate, deşi nici măcar nu sunt la prima ispravă. Ei au mai fost reţinuţi, în urmă cu o lună, tot pentru 24 ore, după ce, în după-amiaza zilei de 27 mai, au furat două biciclete expuse în faţa unui magazin de articole sportive din centrul comercial orădean Prima Shops. 

Citește și: VIDEO Cum ia Poliția peste picior urmăritul general Mircea Nebunu din Milano: Să-l mâncați pe ăsta

Poliţiştii i-au prins o zi mai târziu, chiar în timp ce scoteau la mezat bicicletele, în Piaţa 100 din Oradea, paguba, în valoare de 3.749 lei, fiind recuperată. 

Cercetările în noul caz de furt sunt continuate de poliţiştii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului Oradea, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, conform eBihoreanul

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te