FOTO „Vestul sălbatic”, în fața Tribunalului Galați: O familie a fost atacată cu o macetă și o rangă

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 14.10.2022 - 15:51
O familie a fost atacată cu o macetă și o rangă. / Foto: presasm.ro
O familie a fost atacată cu o macetă și o rangă. / Foto: presasm.ro

Scene şocante, chiar în faţa Tribunalului Galaţi. Trei tineri au atacat cu o macetă și rangă membrii unei familii cu care unul dintre aceștia se judeca. A fost nevoie de intervenția jandarmilor.

SHARE

La iesirea din Palatul de Justiție din Galați, trei tineri au atacat o familie cu care unul dintre ei se judeca pentru introducerea unei măsuri de protecție. Jandarmii care asigurau paza Palatului de Justiție au intervenit imediat. 

„Joi, 13 octombrie, în jurul orei 14:00, jandarmii care asigură ordinea publică și paza Palatului de Justiție din Galați au fost sesizați de către o femeie că în fața instituției se produce o altercație între mai multe persoane.

La vederea jandarmilor, un tânăr a fugit spre strada Brăilei, iar alte două persoane implicate în incident au fost imobilizate de oamenii legii și conduse în incinta Palatului. Pentru a se preîntâmpina un alt incident, a fost solicitat și sprijinul echipajului de jandarmerie aflat în misiune de menținere a ordinii publice pe raza municipiului Galați.

Citește și: Șase funcționari cu funcții de conducere în PMB pe vremea lui Oprescu, trimiși în judecată de DNA

În urma controlului corporal efectuat asupra uneia dintre persoanele implicate în incident, un tânăr în vărsat de 16 ani, din Galați, a fost găsită o macetă cu lungimea de 70 cm și lama de 52 cm.

Totodată, una dintre persoanele amenințate de către grupul de tineri le-a indicat jandarmilor locul unde a fost aruncată de către aceștia o rangă din fier, cu lungimea de 130 cm”, explică IJJ Galați.

Din verificările efectuate de către jandarmi a reieșit faptul că incidentul s-a produs în afara Palatului de Justiție, după terminarea unei audieri privind introducerea unui ordin de protecție pe numele unuia dintre agresori.

De față s-a aflat familia persoanei care a solicitat măsură de protecție, avocatul acesteia, persoana vizată de măsură, membrii de familie și prietenii acestuia.

Citește și: VIDEO Constructorii au început să sape pe primele două loturi din A7 Ploiești-Buzău. Gata în 2025?

Între ei s-a iscat un conflict spontan, iar intervenția promptă a jandarmilor a zădărnicit acțiunea agresivă a tinerilor.

În cauză, jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice. La intocmirea actelor de sesizare a fost prezent si tatăl minorului în varstă de 14 ani.

Tânărul care a fugit de la fața locului a fost identificat de jandarmi ca fiind persoana asupra căreia s-a dispus măsură de protecție, relatează presasm.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te