FOTO Văduva lui Dan Spătaru dezvăluie cel mai mare regret al artistului: „A murit neîmplinit”

DE Alin Crișan | 26.10.2022 - 20:23
Sidonia și Dan Spătaru - Foto: Playtech.ro

Văduva lui Dan Spătaru dezvăluie cel mai mare regret al artistului, la 18 ani de la moartea lui. Sidonia Spătaru a dezvăluit cu ce neîmplinire a murit artistul.

SHARE

Sidonia Spătaru susține că artistul a murit cu regretul că nu a apucat să își vadă nepoata. Când fiica lui, Dana, l-a anunțat că va deveni bunic, a sărit în sus de bucurie. Regretatul artist a murit însă cu aproape cinci luni înainte să i se nască nepoțica.

Citește și: VIDEO Premierul belgian crede că România face progrese pentru Schengen: Sper să se facă ultimul pas

Văduva lui Dan Spătaru dezvăluie cel mai mare regret al artistului, la 18 ani de la moartea lui. Sidonia Spătaru a mărturisit care a fost cea mare neîmplinire a murit regretatul artist Dan Spătaru. Soția interpretului a declarat într-un interviu exclusiv pentru viva.ro că acesta nu a apucat să își vadă nepoțica. Fiica lui însărcinată atunci când s-a stins el din viață.

Văduva regretatului cântăreț Dan Spătaru, Sidonia Spătaru, a făcut mărturisiri legate de marea neîmplinire a acestuia. Interpretul melodoei 'Drumurile noastre' s-a stins cu o mare durere în suflet, aceea că n-a apucat să își cunoască nepoțica, pe Maria, care a venit pe lume după moartea sa.

„Au trecut și trec în continuare foarte greu. Deși, când auzi cifra… ce repede, parcă, repede au trecut. Pentru că totuși sunt 18 ani, trebuie să ne obișnuim și să mergem mai departe, pentru că asta e viața. Cred că Dan a murit așa cu o neîmplinire. Era Dana însărcinată și avea patru luni și jumătate și când i-a spus acest lucru, că o să devină mamă și că îl face bunic.

Citește și: FOTO Peștera din România care rezistă unui atac nuclear: Veche de 200 milioane ani și unică pe Terra

Dan și-a dorit enorm de mult ca să-și vadă nepotul sau nepoata. Totdeauna spunea: 'Dar Dana nu ne face și nouă un nepot sau o nepoțică?'. Și eu spuneam că 'Depinde de ei, când o vrea Dumnezeu'. Și asta a fost, că nu a apucat să își vadă nepotul', a declarat în exclusivitate pentru viva.ro, văduva artistului Dan Spătaru, Sidonia Spătaru.

Nepoata lui Dan Spătaru s-a născut la 5 luni după moartea lui

Maria, nepoata regretatului Dan Spătaru, care s-a născut la aproape cinci luni de zile după ce a murit celebrul interpret, a moștenit veleitățile artistice ale bunicului ei. Nepoata artistului a cochetat cu muzica, dar nu a continuat mai departe, pentru a-și face o meseria în acest domeniu, cel puțin deocamdată.

Acum, adolescenta este la liceu în clasa a Xll-a și se pregătește pentru admiterea la medicină. Examenul de Bacalaureat și admiterea la facultate sunt acum o prioritate pentru nepoata cântărețului, care a făcut furori cu melodia 'Dumurile noastre'.

Citește și: Criză energetică în Rep. Moldova: Şedinţă de Guvern pe întuneric pentru a se economisi curent

În schimb, Maria a copiat foarte mult și gesturi și ochii. Ochii sunt ai lui cu genele alea întoarse, cu urechea muzicală. S-a apucat de cântat, apoi s-a lăsat și de canto. Așa-s copii, încă nu știu pe ce făgaș să plece. Acum deja e în clasa a Xll. Se pregătește pentru Medicină. Așa că nu poți să-i canalizezi pe copii, dacă nu au tragere și dacă nu au ceva… Ea nu a simțit că nu asta e ceea ce trebuie să facă. Acum a început școala și meditațiile', a mai declarat în exclusivitate pentru viva.ro, Sidonia Spătaru, soția regretatului cântăreț, Dan Spătaru.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te