FOTO Șofer beat, drogat și fără permis, oprit cu focuri de armă de polițiști pe DJ 252

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 10.05.2023 - 14:02
Șofer beat, drogat și fără permis, oprit cu focuri de armă de polițiști pe DJ 252 - Foto: monitoruldegalati.ro
Șofer beat, drogat și fără permis, oprit cu focuri de armă de polițiști pe DJ 252 - Foto: monitoruldegalati.ro

Un șofer beat, drogat și fără permis, a fugit de polițiști în Tecuci și a fost oprit cu focuri de armă pe DJ 252, către comuna Nicorești. Bărbatul se afla și sub control judiciar și a fost reținut.

SHARE

La data de 9 mai 2023, în jurul orei 17:45, un echipaj de poliție din cadrul Poliției Municipiului Tecuci – Biroul Rutier, în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu pe DE 581, în zona unei stații peco, a efectuat semnal de oprire atât cu semnalele sonore, cât și luminoase, unui autoturism care era condus de un bărbat, despre care se cunoștea faptul că are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice și se află sub control judiciar.

Șofer beat, drogat și fără permis, oprit cu focuri de armă de polițiști

Conducătorul auto a refuzat să oprească la semnal, a accelerat și și-a continuat deplasarea spre DJ 252, către comuna Nicorești.

Polițiștii au plecat în urmărirea autoturismului, și, întrucât cel de la volan refuza în continuare să oprească, au fost efectuate cu armele din dotare, inițial, focuri de avertisment în plan vertical și apoi asupra autovehiculul, fiind lovite roțile și bara din spate. 

Citește și: VIDEO Gălățeanul Marian „The Terror” Lăpușneanu, noul campion mondial K1. Are 28 de ani și 3 copii

Din cauza distrugerii anvelopelor, autoturismul nu și-a mai putut continua deplasarea, iar la km 23, pe DJ 252, echipajul de poliție l-a blocat în trafic.

La volan se afla un bărbat, cu vârsta de 29 de ani, din comuna Nicorești, județul Galați, care a fost testat atât pentru consumul de alcool, cât și pentru cel de droguri.

Aparatul etilotest a indicat valoarea de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar rezultatul la aparatul Drugtest a fost pozitiv la metamfetamină, relatează gazetagalatiului.ro.

Citește și: VIDEO Urmărire și bătaie în trafic ca în filme, în Galați. Un bărbat și-a tăiat verișorul cu maceta

Totodată, în urma controlului corporal și al autoturismului, pe bancheta din spate au fost găsite 3 pliculețe ce conțin o substanță cristalizată de culoare albă, susceptibilă de a avea efecte psihoactive.

Acesta a fost condus la Spitalul Municipal Anton Cincu Tecuci pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei, precum și a prezenței substanței psihoactive în organism, însă bărbatul a refuzat ambele recoltări.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice și deținerea fără drept de droguri de mare risc în vederea consumului propriu.

De asemenea, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a bărbatului de 29 de ani, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci, cu propunerea luării măsurii arestării preventive.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te