FOTO Pasajul rutier „Pallady – Cățelu” din S3, ca în Miami. Primarul Negoiță pune zeci de palmieri

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 13.05.2023 - 10:12
Pasajul rutier „Pallady – Cățelu” din S3, ca în Miami - Foto: Facebook
Pasajul rutier „Pallady – Cățelu” din S3, ca în Miami - Foto: Facebook
Pasajul rutier „Pallady – Cățelu” din S3, ca în Miami - Foto: Facebook/Robert Negoita

Pasajul rutier de la intersecția bd. Theodor Pallady cu str. Drumul între Tarlale, de la intrarea în București de pe A2, zona Cățelu, este aproape gata. Iar primarul Robert Negoiță vrea să-i dea o tușă exotică, „plantând” pe acesta zeci de palmieri în ghivece, ca la Miami Beach.

SHARE

Primăria Sectorului 3 a început în aprilie 2022 lucrările la pasajul rutier suprateran de la intersecția bd. Theodor Pallady cu str. Drumul între Tarlale, iar podul se apropie acum de finalizare, deși inițial se anunțase ca termen sfârșitul anului trecut. 

Lucrările de circa 38 de milioane de lei sunt realizate de una dintre firmele primăriei, Algorithm Residential S3, și primarul Robert Negoiță vrea, se pare, să-i dea o tușă exotică pasajului, care, printre altele, facilitează accesul direct către cartierul rezidențial Confort City, ridicat împreună cu fratele său Ionuț Negoiță, prin intermediul străzii Nicolae Teclu. 

Citește și: Urmărit de DNA, Negoiță are datorii către primăria pe care o conduce. 50.000.000$ restanță la ANAF

Pe pasajul rutier de la intersecția bd. Theodor Pallady cu str. Drumul între Tarlale, Negoiță a dispus plantarea a zeci de palmieri în ghivece, de parcă clima din București ar fi ca la Miami, iar la ieșirea din Capitală spre A2 - Autostrada Soarelui nu ar fi satul Cățelu, ci Miami Beach. 

Citește și: DNA investighează contractele atribuite de Robert Negoiţă, la terasele de pe Cheiul Dâmboviţei

Imaginile cu ghivecele cu palmieri de 4-5 metri înălțime de pe pasajul rutier „Pallady – Cățelu” din S3 au început să circule pe rețelele de socializare și generează sute de comentarii care mai de care mai inspirate:

- „Fac ce vor cu bani cetățenilor!! Își bat joc de oameni fără să dea socoteală la nimeni.😡😡😡

- „Pare că palmierii sunt un semn pentru primari: Mazăre, Piedone, Robu... nu mai e niciunul primar, și doar unul mai e în libertate”.

- „Aia sunt pusi ptr a face achizitia si a ciupi ceva de la achizitie. Palmierii aia se vor usca in 3 luni. In Bucuresti merge corcodusul, teiul, salcamul si castanul. Restul sunt povesti.”

- „Aici este totul din degetul primarului, că dacă semnează se leagă singur. Așa că are o grămadă de oameni cu coloană de gumă care ii urmează ordinele, inclusiv aberațiile de mai sus.”

- „Au rămas ceva bucăți de la Mitrea,nu au mai intrat la Mamaia de blocuri și au zis să aducă puțină mare și în București că doar începe autostrada Soarelui ce naiba”.

- „Cati bani furati! Astia la un ger sanatos sunt pa, la fel si banii cetatenilor S3.”

Pasajul de pe bd. Tehodor Pallady este construit între benzile de circulație, are 340m lungime, inclusiv rampele, două benzi pe sens, iar la sol s-a făcut un sens giratoriu.

Valoarea totală a investiției este de 37.729.258,60 lei, din care 17.000.000 lei reprezintă fonduri atrase de la bugetul de stat, prin programul național Anghel Saligny. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te