FOTO Accident de coșmar, în Neamț. Trei tineri morți, după ce un șofer a spulberat mașina din față

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 31.03.2024 - 09:44
FOTO Accident de coșmar, în Neamț. Trei tineri morți, după ce un șofer a spulberat mașina din față - Foto: stiri-neamt.ro
FOTO Accident de coșmar, în Neamț. Trei tineri morți, după ce un șofer a spulberat mașina din față - Foto: stiri-neamt.ro

Un accident de coșmar a avut loc azi noapte, în localitatea Pârâul Pântei, din judeţul Neamţ. Trei tineri cu vârste între 17 și 23 de ani au murit și alți tre au ajuns în stare gravă la spital, după ce șoferul uneia dintre mașini a spulberat automobilul din fața sa.

SHARE

Trei tineri cu vârste între 17 şi 23 de ani au murit, iar alţi trei au fost răniţi, după ce maşinile în care se aflau s-au ciocnit violent şi apoi s-au răsturnat în curţile unor gospodării duminică noaptea, în localitatea Pârâul Pântei, din judeţul Neamţ.

În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme în care se aflau şapte persoane. Conform ISU Neamţ, cele două autoturisme au părăsit partea carosabilă şi s-au răsturnat în curţile a două gospodării.

În urma impactului patru persoane au rămas încarcerate, însă trei dintre acestea s-au autoevacuat până la sosirea forţelor de intervenţie.

Citește și: Un nou tip de radar, pregătit să facă ravagii printre șoferi. Amenda vine și dacă nu aveți viteză

Accident de coșmar, în Neamț. Trei tineri morți, după ce un șofer a spulberat mașina din față

Tragedia s-a petrecut în jurul orei 00:45, când serviciile de urgență au fost alertate despre producerea unui grav accident rutier.

Victimele decedate sunt George Alexandru D. și Raul Ciprian D., doi frați de 23, respectiv 17 ani, din comuna Poiana Teiului și Cristian A., de 17 ani, din județul Suceava, potrivit stiri-neamt.ro.

Citește și: Atenție, șoferi! Aveți cauciucuri de iarnă sau All-Seasons „M+S”? Aruncați-le! Vor fi interzise

Forțe ample de intervenție, inclusiv de la Garda II de Intervenție Poiana Teiului, Detașamentul de pompieri Târgu-Neamț, Detașamentul de pompieri Piatra-Neamț, SMURD, SAJ și SVSU Borca, au fost mobilizate la fața locului pentru a acorda primul ajutor și a desfășura operațiuni de salvare.

La sosirea echipajelor de intervenție, scenariul întâlnit a fost unul de coșmar: două autoturisme distruse, răsturnate în curțile a două gospodării, cu patru persoane încarcerate și trei care au reușit să iasă singure din mașini.

Pompierii, echipați cu materiale specifice pentru descarcerare, au lucrat neîncetat pentru a elibera victimele prinse în fiarele contorsionate ale autovehiculelor.

Din nefericire, pentru trei tineri – George Alexandru D. și fratele său Raul Ciprian D., amândoi din Poiana Teiului, și Cristian A. din județul Suceava – ajutorul a venit prea târziu. Echipajele medicale au constatat decesul acestora la fața locului, în pofida eforturilor disperate de salvare.

Două tinere de 19 și 22 de ani și un tânăr de 18 ani, au suferit multiple traumatisme și au fost transportați de urgență la Centrul de Primiri Urgențe Târgu-Neamț și la Unitatea de Primiri Urgențe Piatra-Neamț pentru a primi îngrijirile necesare.

Un alt tânăr, în vârstă de 23 de ani, a fost evaluat medical la locul accidentului, însă a refuzat transportul la spital. În plus, alte două persoane afectate emoțional, rude ale victimelor, au fost asistate de echipajele medicale, refuzând și ele transportul la spital.

Ancheta poliției a dezvăluit că accidentul a avut loc după ce șoferul de 23 de ani nu a păstrat distanța de siguranță necesară față de vehiculul din fața sa, provocând o coliziune urmată de răsturnarea ambelor autoturisme în proprietățile adiacente.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te