Firea a șters postarea jignitoare despre spitalul pentru copii și dă vina pe Barna pentru scandal

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 04.11.2019 - 13:35
Gabriela Firea, primarul Capitalei. FOTO: Octav Ganea/Inquam Photos

La câteva zile după ce a distribuit pe contul personal de Facebook o postare a Danei Budeanu, batjocoritoare la adresa proiectului prin care Asociția „Dăruiește Viață” construiește doar din donații un spital pentru copii, primarul Capitalei și-a șters postarea.

SHARE

Mesajul distribuit pe Facebook, săptămânile trecute, de Gabriela Firea a scandalizat opinia publică, Gabriela Firea fiind aspru criticată pentru că a promovat mesajul insultător al creatoarei de modă Dana Budeanu. Ulterior, Gabriela Firea, într-o emisiune la Digi 24, și-a asumat postarea și le-a atacat pe cele două fondatoare ale „Dăruiește Viață”, asociație care ridică, doar din donații, spitalul oncologic pentru copii ridicat în curtea Spitalului „Marie Curie” dij Capitală.

Firea, criticată dur pentru un mesaj jignitor despre spitalul pentru copii ridicat doar din donații

În final, Firea și-a șeters postarea de pe Facebook, dar nu pare să regrete nimic din ceea ce a spus, ba chiar mută tot scandalul pe seama lui Dan Barna. Prezentăm, mai jos, controversata postare a lui Firea, care, între timp, a fost ștearsă. 

Prezentă, duminică seară, la emisiunea „Sinteza zilei” de la Antena 3, Gabriela Firea a susținut că tot scandalul pe care l-a iscat prin distribuirea acestei postări ar avea, de fapt, legătură cu Dan Barna.

Dana Budeanu, care a batjocorit spitalul pentru copii făcut din donații, relații cu Dăncilă și Udrea

„Totul are legătură cu prăbușirea în sondaje a domnului Dan Barna, cu dezvăluirile privind faptul că are niște dosare, niște anchete la DNA, că nu mai este acel om curat de tip nou și că era nevoie de o lebădă neagră cum se spune în marketingul politic.Se încearcă o politizare a acestui proiect caritabil.

Domniile lor fac campanie politică pentru un candidat, nu are rost să-i pronunțăm numele, pentru alegerile locale de la anul pentru Primăria Capitalei. Share-ul pe Facebook conținea că dacă ești peste jos și spui că ajuți la  strângerea de fonduri pentru construirea unei clădiri de spital este minunat, dar atunci când spui că este exclusiv din fonduri private de ce ai nevoie de aparate de la Ministerul Sănățății, asta conținea share-ul meu de pe Facebook”, a declarat Gabriela Firea la „Sinteza Zilei”.

VIDEO Fondatoarele Dăruiește viață: „A spus un donator: «Nu vreau să se ia nimeni de cărămida mea»”

 

 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.