Firea, criticată dur pentru un mesaj jignitor despre spitalul pentru copii ridicat doar din donații

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 28.10.2019 - 23:10
Gabriela Firea, primarul Capitalei. FOTO: Octav Ganea/Inquam Photos

Oana Gheorghiu, fondatoare a „Dăruiește viață”, asociația care construiește, în București, din donațiile a sute de mii de români, primul spital pentru copiii bolnavi de cancer, a postat pe Facebook un mesaj dur adresat primarului Gabriela Firea.

SHARE

Oana Gheorghiu face referire la o postare care ar fi fost distribuită de pe contul personal de Facebook al primarului general, postare cu un mesaj jignitor la adresa a peste 200.000 de români care au donat pentru ridicarea primului spital de stat din țară în care vor fi tratați copiii bolnavi de cancer.

Spitalul, construit exclusiv din fonduri private, se ridică în curtea Spitalului „Marie Curie” din Capitală și, odată cu finalizarea lucrărilor, va fi donat statului român.

Proiectul aparține Asociației „Dăruiește Viață”, organizație fondată de Oana Ghoerghiu și Carmen Uscatu.  

Postarea distribuită de pe contul personal de Facebook, care i-ar aparține Gabrielei Firea: 

 

Oana Gheorghiu, una dintre fondatoarele Asociației „Dăruiește viață”, a sancționat aspru postarea și a scris pe pagina sa de Facebook:

„În mod normal am ignora o astfel de postare, mai ales atunci când vine de la o persoană pe care nu o cunoaștem, care nu ne cunoaște, despre care n-avem nicio idee.

Dar când Gabriela Firea, primarul Bucureștiului, omul care gestionează bugetul și resursele celui mai mare oraș din țară, share-uiește așa ceva, defecând pe implicarea și susținerea a peste 260.000 de români, care au decis să construiască un spital pentru copiii bolnavi de cancer, primul după 30 de ani, asta nu poate să rămână necunoscut.

Ce fel de om trebuie să fii să îți bați joc de implicarea oamenilor și de cauza copiilor bolnavi de cancer, în timp ce porți cruci și te declari credincios și în timp ce ai avut miliarde pe mână și nu ai făcut nimic? Cum e posibil? Și ce fel de oameni apreciază asta?”, a scris Oana Gheorghiu, pe pagina sa de Facebook.  

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.