VIDEO Femeie jefuită în trafic de doi hoți pe scuter. Au luat 48.000 €. Amantul, reținut de poliție

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 03.08.2023 - 12:36

O femeie a fost jefuită în trafic de o sumă foarte mare de bani. Doi hoți au intrat cu scuterul în mașina pe care o conducea aceasta, apoi i-au furat geanta cu bani. Cel care a pus totul la cale a fost reținut.

SHARE

O întâmplare halucinantă s-a petrecut pe străzile Bucureștiului. O femeie a fost jefuită în trafic de doi hoți pe motocicletă. 

Aceștia i-au furat o geantă cu 48.000 de euro. Cel care a pus totul la cale a fost reținut de poliție. 

Femeie jefuită în trafic de doi hoți pe scuter. I-au luat 48.000 € din mașină

Potrivit surselor Newsweek, amantul femeii a plătit hoții să îi fure acesteia geanta cu bani. Totul s-a întâmplat pe 1 iunie, anul acesta.

”La data de 2 august 2023, poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București – Serviciul de Investigații Criminale Sector 5 au pus în executare 5 mandate de percheziție domiciliară,  în  Municipiul  București și județul Ilfov, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt calificat.

Citește și: Interlopii din gruparea Giulești, implicați într-un jaf de proporții? Pagubă de un milion euro

În fapt, la data de 1 iunie 2023, Secția 18 Poliție a fost sesizată, prin sistem 112, de către o femeie, în vârstă de 28 de ani, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 15.30,  în timp ce se afla într-o stație de alimentare carburant, doi bărbați i-ar fi sustras din mașină o geantă ce conținea sume considerabile, în lei și valută.

Cazul a fost preluat de către Serviciul Investigații Criminale - Sector 5, iar din cercetări, s-a stabilit că, în timp ce persoana vătămată era staționată la un semafor din Sectorul 5, cei doi bărbați care ar fi urmărit-o prin Capitală, cu un scuter, ar fi intrat cu intentie în autoturismul condus de victimă, provocând pagube materiale autovehiculului. 

Ulterior, în momentul în care se încheiau actele de constatare amiabilă, unul dintre bănuiți ar fi sustras din mașina femeii o geantă în care se aflau 48.000 de euro și 1.800  de lei”, a transmis Poliția Capitalei.

Citește și: VIDEO Grup mafiot românesc cu peste 1400 de membri în SUA. 4 hoți au furat bijuterii de 1.000.000 $

Poliția a descoperit că numărul de înmatriculare al scuterului folosit de cei doi hoți era de fapt al unui autoturism.

Amantul, reținut de poliție

Amantul a fost reținut de poliție în urma unor percheziții domiciliare. 

”În urma efectuării perchezițiilor, au fost identificate și ridicate mai multe bunuri de interes în cauză. De asemenea,  a fost depistat un tânăr, în vârstă de 26 de ani, bănuit că ar fi comis fapta împreună cu alți doi bărbați față de care sunt desfășurate activități de depistare a acestora.

Tânărul de 26 de ani a fost condus la audieri în baza mandatului de aducere care a fost pus în aplicare, iar la data de 2 august 2023, față de  acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală.

Citește și: VIDEO Moment șocant: Un băiat de 12 ani a jefuit o benzinărie din Michigan cu arma bunicului

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Serviciului de Investigații  Criminale – Sector 5, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt calificat.

Facem precizarea că efectuarea percheziţiei domiciliare este o etapă în cadrul procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, ce are drept scop administrarea probatoriului necesar soluţionării cauzei, care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, a mai transmis Poliția Capitalei.

Femeia avea această sumă de bani la ea pentru că dorea să își cumpere un apartament.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te